Beşiktaş'ta yabancı krizi! Şimdi ne olacak?

Beşiktaş'ta yabancı krizi! Şimdi ne olacak?
Hem bu sezon hem de gelecek seneki yabancı kuralına hazırlanmaya çalışan Beşiktaş, kontenjan sebebiyle zor bir dönemden geçiyor. Siyah beyazlıların takviye yapabilmesi adına önemli bir mesai harcaması gerekiyor.

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlara rağmen kötü bir performans yakalayan ve dört teknik direktör değiştiren Beşiktaş, 5'inci antrenörü ile anlaşmaya vardı. Oyuncu grubundan da ayrılıklar yaşandı. Kiralık, fesih veya bonservisiyle giden futbolculara rağmen siyah beyazlılarda kontenjan sorunu ortaya çıktı. Buna göre yönetimi yoğun bir mesai bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezondan itibaren 3 yıl boyunca geçerli olacak yabancı sayısını 12 olarak açıklaması sonrasında en hareketli takımlardan biri de Beşiktaş. Hem sezonun geri kalanında hem de gelecek sene zor zamanlar geçirmek istemeyen siyah beyazlılarda yönetim kolları sıvadı. Kış dönemi için ilk etapta haziran ayında kontratı tamamlanacak isimler gönderilebilir ve sakatlık sonrası lisansı dondurulması gündemde olan Chamberlain ile anlaşma sağlanabilir. Sonrasında ise diğer isimlere yönlenilmesi bekleniyor.

Yönetim kadro dışı kalan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier ve Rachid Ghezzal'a teklifler de bekliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.