Beşiktaş'ta yıldız önerisine ret! Fernando Santos geri çevrildi

Beşiktaş'ta yıldız önerisine ret! Fernando Santos geri çevrildi
Yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılarda gündeme gelen yıldız stoperin ismi, yönetim tarafından veto edildi.

Fernando Santos ile ilk transfer döneminde henüz beklentileri karşılayamayan Beşiktaş'ta sadece Jonas Svensson'a imza attırıldı. Siyah beyazlıların yeni takviyeler konusundaki çabası devam ederken çok sayıda isim gündeme gelmeye devam ediyor. Onlar arasında Lovren de bulunuyor. Ancak yönetim, yıldız futbolcu önerisini reddetti.

Santos'un önerisine veto

Portekizli teknik direktörün acil olarak istediği stoper transferi konusunda istediği isim Dejon Lovren oldu. Lyon'da forma giyen Hırvat savunmacının yönetime gelmesi sonrasında görüş birliği yaş olarak öne çıktı. 34 yaşındaki oyuncunun yerine daha genç ve katkı sağlayabilecek bir isme gidilmesi kararı çıktı.

811 dakika oynadı

Daha önce Dinamo Zagreb, Southampton, Liverpool ve Zenit gibi takımlarda da forma giyen Dejan Lovren bu sezon çıktığı 11 maçta 811 dakika süre aldı. Herhangi bir gol veya asist katkısı yapamadı. Kontratı da gelecek sezonun sonunda sona erecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.