Beşiktaş'tan aynı takımda oynayan 3 isme kanca! Samet Aybaba devreye girdi

Beşiktaş'tan aynı takımda oynayan 3 isme kanca! Samet Aybaba devreye girdi
Ernest Muçi ve Al Musrati transferleriyle gücüne güç katan Beşiktaş, rotasını yaza çevirdi. Siyah beyazlılarda gözler şimdi yeni yıldızlarda. Samet Aybaba aynı takımda forma giyen 3 isim için dümene geçti.

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan Beşiktaş, gelecek senenin yapılanmasına başladı. İlk olarak devre arası transfer döneminde Ernest Muçi ve Al Musrati'yi kadrosuna katan siyah beyazlı ekipte sıra yaza geldi. Hazirandan itibaren yoğun bir mesai harcayacak olan Kartal'da Samet Aybaba çok tan iş başı yaptı ve ilk adımı Danimarka'da atarak Kopenhag Manchester City karşılaşmasını seyretti.

Öncelikli mevkiler belirlendi

Teknik Direktör Fernando Santos'un öncelik olarak gördüğü bölgeler için araştırma yapılmasını istediği ve Aybaba'nın da bu kapsamda Danimarka'ya giderek bu maçı izlediği öğrenildi. Takip edilen 3 futbolcu bulunuyor. Stoperde Slovak oyuncu Denis Vavro (27), orta sahada Portekizli yıldız Diogo Gonçalves (27) ve kanat için de Tunuslu Elias Achouri (25) düşünülen isimler.

Rapor sunacak

Karşılaşmayı izlerken tribünde notlar alan Samet Aybaba'nın kesin raporlarını oluşturduktan sonra görüşlerini Fernando Santos ile paylaşacağı ve alınmaları veya alınmamaları konusunda paylaşımda bulunacağı öğrenildi. Denis Vavro'nun kontratı 2026, Gonçalves ile Achouri'nin sözleşmeleri ise 2027'de bitecek. Achouri'ye 2.5 milyon Euro, Vavro'ya 4, Gonçalves'e de 5 milyon Euro değer biçiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.