Beşiktaş'tan Fransa çıkarması! Yıldız futbolcu listede

Beşiktaş'tan Fransa çıkarması! Yıldız futbolcu listede
Onana'yı gönderen ve Hadziahmetovic'in sakatlığı sonrasında orta sahasına güç katmak isteyen Beşiktaş, Rennes ile yollarını ayırmaya hazırlanan Nemanja Matic'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fernando Santos ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş'ta transfer harekatı sürüyor. Jonas Svensson ile başlayan harekatta yeni isimler gündeme geliyor. Her geçen gün de listeye yenileri ekleniyor. Özellikle orta sahada yaşanan eksiklikleri gidermekte kararlı olan Portekizli teknik adam, yönetime verdiği raporda mücadele gücü yüksek isimlere yöneleceklerinin sinyalini verdi. Gündemde ise Nemanja Matic bulunuyor.

Lider oyuncu profili

Sezonun ikinci yarısında elde edeceği skorlarla gelecek seneye iyi bir hazırlık evresinden geçmek ve Avrupa kupalarına katılmak isteyen Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic ve Chamberlain'in sakatlıkları sebebiyle kontratları dondurulacak. Yerlerine ise yeni oyuncular alınacak. Lider bir isim almak isteyen Santos'un tercihi ise Nemanja Matic oldu.

Talipleri var

Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 35 yaşındaki Nemanja Matic, yaz aylarında 2.5 milyon euroya imza attığı kulübünden ayrılmak üzere. 19 maçta 3 asistle oynayan Sırp yıldıza Fulham, Lyon ve İtalya'dan bazı takımlar talip. Matic cephesiyle temasa geçen Kara Kartal, şartlarını araştırırken koşulların uygun olması halinde masaya oturacak ve pazarlıklara başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.