Beşiktaş'tan son gün bombası: Mamadou Fofana

Beşiktaş'tan son gün bombası: Mamadou Fofana
Transferin son gününe girildi ve Beşiktaş çok önemli bir hamleyi gerçekleştirebilir. Siyah beyazlılar bir süredir listesinde bulunan Mamadou Fofana'yı kadrosuna katmak adına girişim yapacak.

Ocak ayı transfer döneminde Jonas Svensson ve Joe Worrall'ı kadrosuna katan Beşiktaş, yeni bir ismi daha getirebilmek adına çaba gösteriyor. 10 numara mevkisi için James Rodriguez ve Lorenzo Insigne ile görüşen siyah beyazlılarda savunma ve ön libero konusunda ise daha önce Türkiye'de forma giyen bir oyuncu için temas kuruldu.

Santos istedi

Dün akşam Antalyaspor karşısında 2-1'lik galibiyet elde ederek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ta son saatler bir hayli hareketli geçecek. Kartal daha önce Bandırmaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Mamadou Fofana'nın peşine düştü. 2021'de Metz'ten Amiens'e 2 milyon euro karşılığında transfer olan Malili futbolcu da Türkiye'ye dönmeye çok sıcak bakıyor.

Yaza sarkabilir

2026 yılına kadar Fransız temsilcisiyle sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu için son saatlerde ciddi girişimler olacak. Eğer transfer gerçekleşme yaz dönemi için dirsek temasları Amiens'le devam edecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.