Beşiktaş'tan Yusuf Yazıcı atağı! Kartal'ın işi hiç de kolay değil...

Beşiktaş'tan Yusuf Yazıcı atağı! Kartal'ın işi hiç de kolay değil...
Milyonlarca taraftarını bu sezon üzen ancak ikinci yarıdaki iki transferiyle heyecanlandıran Beşiktaş, yaz aylarında da muhteşem bir kadro kurmak amacında. Siyah beyazlıların hedefinde Yusuf Yazıcı var.

TFF'nin uygulanacağını açıkladığı 11 yabancılı kontenjan kuralının yanı sıra yedek kulübesinde sadece 1 isme yer verilebilmesi kulüpleri harekete geçirdi. Özellikle büyük takımlar kadrolarını yıldız oyuncularla doldurabilmek adına mücadele veriyor ve temaslara erken başladı. Yerliler her geçen gün daha da kıymete binerken gündemdeki isimlerden biri de Yusuf Yazıcı oldu. Sezon sonunda kontratını tamamlayacak milli orta saha için Beşiktaş devreye girdi.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla eleştirilerin odağı haline gelen Yusuf Yazıcı, Fransız ekibine döndükten sonra adeta yeniden doğdu. Milli yıldız bu sezon çıktığı 36 karşılaşmada 10 gol atıp 3 de asist üretmeyi başardı. Takımının Şampiyonlar Ligi potasında yer almasını sağlayan isimlerden biri oldu.

Beşiktaş'ın listesinde bulunan 27 yaşındaki futbolcu için yönetim elini çabuk tutmak amacında ancak hem Türkiye hem de Rusya ve İtalya'dan taliplerinin bulunması süreci zorlaştırıyor. Önce Avrupa kupası bileti almak isteyen Kartal ardından deneyimli oyuncuyla masaya oturacak. Ancak rakipler oldukça güçlü. Süper Lig'den ise Galatasaray'ın devrede olduğu iddia ediliyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.