Beylikdüzü 'Aydın'landı

Beylikdüzü 'Aydın'landı
Beylikdüzüspor'da yapılan kongre sonrasında seçime tek aday olarak giren Metin Aydın kulübün yeni başkanı oldu. Altyapıya önem vereceklerinin altını çizen Aydın yeni yönetimi ile birlikte kale önüne geçerek basın mensuplarına poz verdi.

Yeni bir yapılanma ile futbolseverlerin karşısına çıkmak isteyen Beylikdüzü Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Kongresi sonrası yeni yönetimini belirledi. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden statü gereği bir alt lig olan Süper Amatör Lige gerilemek zorunda kalan Beylikdüzüspor'da yapılan kongre sonrasında seçime tek aday olarak giren Metin Aydın kulübün yeni başkanı oldu. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde bulunan tesislerde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongreye katılımın yoğun olduğu gözlendi. Kongrede Divan Kurulu Başkanlığına Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Ömer Şatır seçildi. Divan katipliklerini ise Mehmet Şahin ile Cihangir Şaşmaz yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasını ardındaa faaliyet raporu, denetleme raporu okunarak üyeler bilgilendirildi. Kongrede tüzük değişikliğine de gidildi.

Göçebeler gibi olduk
Genel kurul açılışından sonra başkan olarak son kez söz alan Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Ömer Küçüksarı, " Geçtiğimiz sezon 3. Lig için çok umutluyduk ancak başarılı olamadık bu hatada bizimde payımız var. Statlarımız bakımda olduğu için maçlarızı göçebe gibi farklı statlarda oynamak zorunda kaldık.  Sezon boyunca iç saha avantajından mahrum kalarak mücadele ettik. Ama pırıl pırıl çocuklarla mücadele ettik. Birlikte çok iyi işler yaptık. Hiçbir şeye bakmadan son güne kadar koşturduk. Bütün yönetim kurulu üyelerimden de bugüne kadar yanımda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Tek liste ile seçime gidildi
Küçüksarı'nın konuşmasınınm ardından oylamaya geçildi. Oylama sonucunda tek liste ile seçime giren Metin Aydın başkanlığındaki yönetim göreve seçildi. Kısa bir teşükkür konuşması yapan Aydın, “Öncelikle genel kurul üyelerine bizlere bu görevi verdikleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İlk iş olarak altyapımızı Yönetim kurulunda görev alan değerli arkadaşlarımızla birlikte güçlendireceğiz. Bizim amacımız öncelikle genç çocuklarımızı kazanmak olacak" dedi. Aydın altyapıya önem vereceklerinin de altını çizdi.

Asil Yönetim Kurulu
Metin Aydın
Ayhan Cesur
Erkan Erdoğan
Fatih Mehmet Yağız
Fikret Şahin
Halil Kurumahmut
Musa Kemal Eryılmaz
Özcan Aydın
Sedat Çatalbaş
Sefer Turan
Soner Yolal
Yaprak Gizem Günidi
Yusuf Kaya
Yüksel Kol

Yedek Yönetim Kurulu
Erdoğan Şahin
Ferit Akdağ
Mehmet Şahin
Sami Toka
Selçuk Balak
Volkan Yıldız
Yüksel Coşkun
Ufuk İnan
Mertcan Çınak

Denetim Kurulu Asil
Uğur Dağ
Muhammet Erdoğan
Ali Mesut Çelik

Denetim Kurulu Yedek
Cihangir Şaşmaz
Egemen Üretir
Taşkın İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.