Beylikdüzüspor'da imza şov

Beylikdüzüspor'da imza şov
Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Beylikdüzüspor'da imza şov yapıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuların katılımı ile gerçekleşen imza töreninde kontratları uzatılan isimler ve yeni transferler sözleşme imzaladı.

Yapılan törende Bartınspor’dan Hakan Acar, Nişantaşı’ndan Umut Boyuktaş, Ataşehir Çamoluk’tan Barış Bakça, Ayberk Tamiz ve İsmail Kaya, Tekirdağ Kapaklıspor’dan Şahin Liman, Uzunköprüspor’dan Uğur Öten ve Hıdır Sürme, Manavgatspor’dan Umut Solak, Tekirdağspor’dan Ekin Şahinkaya, Arnavutköy Belediyespor’dan Furkan Aktemur, Piyalepaşaspor’dan Sergen Akova, Yeşilköy’den Yusuf Furkan Kaya, Nizipspor’dan Ümit Başak, Dalaman Belediyespor’dan Oğuzhan Başaran ile İstanbul Kayaşehirspor’dan Bertu kendilerini sezon sonuna kadar Beylikdüzüsporlu yapan imzayı attı.

Törende iç transferde imza atan Furkan Kaya, Ender Reis, Rıdvan Çetin, Semih ve Tahsin Erdoğan’ın sözleşmeleri de bir sezon daha uzatıldı. Törende altyapıdan da Berk, Emre Naci, Fuat ve Ayberk Çatalbay attıkları imzayla A takıma yükselen isimler oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da bir konuşma yaparak kupaların ve Fair Play ödülünün gurur verici olduğunu  söyledi. Çalık “Kupalar gurur verici. Kupa bırakmamışsınız. Fair Play ödülü ise çok anlamlı. Bizim için çok kıymetli. Bu sene de yine centilmenlik kuralları içinde başarıdan başarıya  koşacağımıza inanıyorum. Bu sezon daha büyük başarıların geleceğini düşünüyorum.” İfadesini kullandı.

GÜRPINAR STADI İÇİN MÜJDE VERDİ
Çalık konuşmasında ayrıca Gürpınar Stadı’nın da SPOR AŞ tarafından Beylikdüzü Stadı gibi yeniden düzenleneceğini belirterek herşeyin gençler için olduğunu söyledi. Çalık “Biz aynı anlayış ve düşünce içinde Gürpınar Stadı’nı da yeniden düzenleyerek Türk gençliğine armağan edeceğiz. Bu  tesisler çocuklarımızın. Kimsenin babasının malı değil.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.