Beylikdüzüspor evinde takıldı: 1-1

Beylikdüzüspor evinde takıldı: 1-1
Süper Amatör Küme 2.Grup'ta ilk maçını kazanan Beylikdüzüspor evinde Şehremi'ni ağırladı. Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda konuk ettiği rakibi ile 1-1 berabere kalan ev sahibi 2 puan bıraktı.

Başından sonuna kadar tam bir taktik savaşına sahne olan maç karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında ev sahibi daha atak bir oyun ortaya koymasına rağmen kontratak bir oyun sergileyen Şehremini 45+2. Dakikada bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya tam saha baskı ile çıkan ev sahibi ekip net fırsatlar yakaladığı maçta 48. Dakikada Alihan’ın attığı golle skoru 1-1 yaptı. Golden sonra maça büyük bir heyecan gelirken konuk Şehremini daha çok topun arkasına geçerek savunma güvenliğini ön planda tutarak oynadı. Beylikdüzü ise oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen üçüncü bölgeye etkisiz kaldı. Son bölümde baskısını iyice arttıran Beylikdüzü yakaladığı fırsatları da değerlendiremeyince 1-1’lik skorla 1 puana razı olmak zorunda kaldı. Rakibine göre daha mütevazi bir kadro ile mücadele eden, 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan mücadele eden Şehreminispor 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. Maç sonu iki takım oyuncuları da birbirlerini tebrik ederek centilmen bir şekilde sahadan ayrıldılar.


Aydın'dan teşekkür

Beylikdüzüspor Kulübü Başkanı Metin Aydın maç sonu yaptığı açıklamada; "Sezonun ilk iç saha maçımızda galip gelmek isterdik ancak olmadı. Takımımızı desteklemek için stada gelen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum. Tribünlerin dolu oluşu da bizi ayrıca mutlu etti" dedi.

beylikdüzüspor


beylikdüzüspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.