Beylikdüzüspor'da çifte imza

Beylikdüzüspor'da çifte imza
Süper Amatör Küme takımlarından Beylikdüzüspor transferde hareketli günler yaşıyor. Beylikdüzü temsilcisi iki oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile yarışmak isteyen Beylikdüzüspor'da iç transfer hareketliliği başladı. Kırlangıçlar iki imza ile birlikte Şahin Limon yeniden yuvaya dönerken 1957 Ünyespor'dan da Muhammet Taşdemir takviyesi yapıldı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törenle birlikte imzalar atıldı.


FUAT CÖRÜT: İŞ OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Fuat Cörüt, transfer yapmış olmak için oyuncu almayacaklarını, ihtiyaçlarına göre hareket edeceklerini söyledi. Cörüt "İş olsun diye transfer yapmayacağız. Gerekli bölgelere bildiğimiz, tanıdığımız ve hazır olan oyuncularla ilgile niyoruz. Çok genç bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz." diye konuştu.


 

METİN AYDIN: HEDEFİMİZ ZİRVE

İmza töreni sonrasında konuşan Beylikdüzüspor Başkanı Metin Aydın; "Bugün iki imza ile kadromuza takviye yaptık. Yeni sezonla birlikte istenen ve arzu edilen Beylikdüzüspor'u izletmek istiyoruz. Halkımızın ilgisini çekecek sonuçları alma dileğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz zirve." diye konuştu.

beylikdüzüspor

beylikdüzüspor

beylikdüzüspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.