Braga Beşiktaş İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe

Braga Beşiktaş İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe
Son senelerdeki Avrupa başarısını bu sezon yakalayamayan ve yer aldığı grupta henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, Portekiz'de Braga'nın konuğu oluyor. Siyah beyazlılar dış sahadaki kötü performansını da aldığı iki galibiyetin ardından silmek amacında. Braga Beşiktaş İddaa oranları ve tahminleri haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı ile başladığı yeni sezonda ligde toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde de aldığı üç yenilginin ardından dördüncü hafta maçında Braga'nın konuğu oluyor. Son olarak Galatasaray derbisi ve Antalya deplasmanında aldığı galibiyetlerle moral bulan siyah beyazlılar, gruptan çıkma ihtimali düşük de olsa galibiyetle evine dönüp ülke puanına katkıda bulunmak istiyor. İddaa severlerin de ilgi gösterdiği mücadaeleye dair detayları sizler için derledik. Braga Beşiktaş İddaa oranları ve tahminleri haberimizde yer alıyor.
 


Braga Beşiktaş İddaa tahminleri

7 Kasım Perşembe akşamı 23:00'te oynanacak mücadele temsilcimiz ve ülkemiz için büyük önem taşıyor. Beşiktaş gruptan çıkamasa da gücünü gösterip puan almak amacında. Lider olan Braga da karşılaşmayı kazanıp gruptan bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyor. Portekiz deplasmanında işi zor olan Kartal, İstanbul'da şanssız bir şekilde kaybetmişti. Braga'nın gol bulacağını ve Beşiktaş'ın da karşılık vereceğini düşünüyoruz. Tahmin: KG VAR


Braga Beşiktaş İddaa oranları

Karşılaşmaya kuponlarında yer vermek isteyen İddaa severler için favori Braga olarak belirlendi. Portekiz temsilcisine İddaa Risk Merkezi tarafından 1.45'lik oran belirlendi. Beraberliğe oynayanların kazancı ise 3.50 olacak. Beşiktaş'ın galibiyetine 4.60'lık oran verildi. Ayrıca 40 civarında seçenek daha futbol severleri bekliyor.İddaa'da Braga Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? sorusunu soran taraftarların kurumun sitesini kontrol edip müsabakanın teyitli skorunu öğrenmesinde fayda var. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.