Brahim Darri: Galatasaray beni izliyor

Brahim Darri: Galatasaray beni izliyor
Fatih Karagümrük'ün Fas asıllı Hollandalı futbolcusu Brahim Darri, Galatasaray tarafından izlendiğini menajeri aracılığıyla öğrendiğini açıkladı.

Bu sezon başında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından transfer edilen ve çıktığı 25 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapan Brahim Darri, önemli açıklamalarda bulundu. 

Sneijder'in memleketi
Türkiye büyük bir ülke. İstanbul dünya şehri. Hiç uyumayan bir şehir. Türkiye'de futbol gerçekten tutkuyla yaşanıyor. Mesela bir gün taksiye bindim. Şoför "Nerelisin?" diye sordu. Amsterdam dedim. Wesley Sneijder'in memleketi. Çok güzel" dedi. İstanbul'da gerçekten mutluyum. Çok büyük, güzel ve sokakta gezebileceğiniz birçok yer var İnsanlar çok sıcak kanlı.

Başkan cebinden para ödüyor
Sneijder ve Van Persie, Türkiye'de oynadıklarında o zaman Türk futbolunu daha sıkı takip ettim. Fatih Karagümrüm'e gelmeden önce başlarda "İkinci lige gitmeli miyim?" diye düşünmüştüm. Ancak başkanla görüştük ve son derece netti. Şampiyonluk, Süper Lig'e çıkma hedefi. Proje ve hedef beni etkiledi. Başkan, sponsor olmadan maaşları cebinden ödüyor. Takımla çok ilgili.

Galatasaray izliyor
Türkiye'de oynadığım 6 maçın sonunda menajerimle görüştüm. Beni aradı ve "Galatasaray seni takip ediyor dedi. Normalde etkilenmemen için sana söylemezdim ama bu aynı zamanda senin ne kadar iyi futbolcu olduğunu, işini ne kadar doğru yaptığını gösteriyor dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.