Bruma Fenerbahçe'de

Bruma Fenerbahçe'de
Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de transfer tüm hızıyla sürüyor. Sarı lacivertliler PSV'de forma giyen eski Galatasaraylı Bruma'yı da İstanbul'a getiriyor. Kısa zamanda imzaların atılması ve Portekizli yıldızın kiralanması konusunda açıklama yapılması bekleniyor.

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren ve Lincoln'ü renklerine bağlayan Fenerbahçe , PSV Eindhoven'da forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Bruma için harekete geçti. Sarı-Lacivertli kulüp Bruma'nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven anlaşma sağlandığını ve Portekizli futbolcunun İstanbul'a geleceğini duyurdu.


Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir."

bruma
 


Galatasaray 'da forma giydi

Daha önce Galatasaray forması da giyen Bruma, geçen sezon PSV ile toplam 46 maça çıktı ve 10 gol, 4 asist üretti. Portekizli futbolcu, Galatasaray kariyerinde ise toplam 85 maçta 15 gol atıp 21 de asist yapmıştı. 



 

Satın alma opsiyonu 4 milyon euro

Kanat organizasyonlarında önemli bir ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'nin Bruma için kasadan çıkması muhtemel bonservis de belli oldu. Eğer sarı lacivertliler Portekizli futbolcudan memnun kalır ve kadrsouna kalıcı olarak transfer etmek isterse PSV'ye ödemesi gereken satın alma bedeli Hollanda medyasına göre 4 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.