Bruno Peres ile prensipte anlaşan Trabzonspor vites yükseltti! Transfer harekatı sürüyor

Bruno Peres ile prensipte anlaşan Trabzonspor vites yükseltti! Transfer harekatı sürüyor
17 Nisan Cumartesi son dakika Trabznonspor transfer haberleri... Yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı bir adım atarak Bruno Peres ile prensipte anlaşan Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer sambacı sağ bekin ardından hız kesmeden diğer isimlere yöneldi. Hedefte Avrupa Şampiyonası öncesinde önemli derecede yol kat etmek.

Dün akşam saatlerinde Bruno Peres ile büyük ölçüde anlaşan ve artık imzalatın atılması beklenen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Roma'da 12 günlük operasyon yürüten yönetim artık farklı hedefler peşinde koşacak. Brezilyalı sağ bekin ardından farklı mevkilere de takviyeler yapmak için kolları sıvayan bordo mavililer, Abdullah Avcı'nn isteği doğrultusunda hareket edecek.



Yoğun bir dönem bekliyor

Gelecek oyuncular kadar kiralık sözleşmeleri bitecek, kiralanacak ya da satılacak isimler için de büyük bir mesai harcayacak olan Trabzonspor yaz aylarında bir hayli yoğun çalışacak. Avrupa Şampiyonası sebebiyle istediği oyuncuların piyasalarının tavan yapmaması adına uğraş verecek bordo mavililer Bruno Peres'ten önce de Koita ile şifaen el sıkışmıştı. Yeni transfer döneminde kadroya katılması beklenen çok sayıda futbolcu var. Süper Lig'den olduğu kadar yurt dışında da temaslar sıklaştırılacak.



Transferde liste kabarık

Kalede Uğurcan'ın satılmasına kesin gözle bakılıyor. Başarılı file bekçisinin gidişi sonrası yapılacak değerlendirmeye göre yeni bir kaleci alınabilir. Solda Marlon'un sözleşmesi sona eriyor. Satın alma opsi yonu mevcut ancak kullanılıp kullanılmayacağı merak konusu. Eğer kullanılmazsa buraya da bir takviye gerekiyor. Edgar ve Vitor Hugo'da sorun gözükmüyor ancak Hosseini'nin kontrat uzatmaması yeni arayışa gerek bırakabilir. Orta sahada Baker ile  yola devam edilmeyecek. Bu bölgede de iki yönü organize edebilecek, hızlı ve mücadeleci bir isim aranıyor. Sağ ve sol kanatta alternatifler aranıyor. Forvette ise Afobe'nin gidişi ve Djaniny'nin muhtemel satışına yönelik olarak iki isim alınabilir. Koita ile henüz sözleşme imzalanmadı. Yerine farklı bir futbolcu da alınabilir. Ve bir forvete daha imza attırılacak.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.