Bruno Peres kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı golleri, asistleri ve Transfermarkt profili

Bruno Peres kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı golleri, asistleri ve Transfermarkt profili
Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor sürpriz bir isim ile imza aşamasına geldi. Bordo mavililer adı daha önce Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan Bruno Peres'i kadrosuna katmak üzere. Peki, Bruno Peres kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı golleri, asistleri ve Transfermarkt profili haberimizde yer alıyor.

Joao Pereira'nın gidişinden sonra Serkan'ın verimsizliği ve Kamil Ahmet'in de sürekli sakatlanmasıyla sorunlar yaşayan Trabzonspor çok önemli bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer İtalya'da Roma forması giyen sağ bek oyuncusu Bruno Peres ile anlaşmak üzere. Yönetim bir süredir yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona çok yakın. Brezilyalı oyuncunun adının basında yer anılması taraftarları da heyecanlandırdı ve kendisi hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Bruno Peres kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı golleri, asistleri ve Transfermarkt profili haberimizde yer alıyor.


12 günlük yoğun uğraş

61saat'ten Hasan Tüncel'in haberine göre; deneyimli sağ bek ve menajeri ile görüşmeler gerçekleştiren yönetim adına İtalya'ya giden kişi 12 gündür adeta bir operasyon düzenledi. Zor sürece bir de koronavirüs engeli eklendi. Oyuncuyla yaklaşık 1 aydır gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 2 hafta önce Trabzonsporlu adına oyuncuyla görüşen temsilci İtalya’ya çıkartma yaptı. Trabzonspor adına oyuncu cephesiyle görüşen bu isim  tam 12 gün İtalya’da kalarak transfer için büyük uğraş verdi. Transferin uzun sürmesi üzerine Türkiye’den İtalya’ya gitmek isteyen Bordo Mavili yöneticilere  koronavirüs pandemisi engel oldu. İtalya hükümetinin aldığı kararlar neticesinde seyahatlere kısıtlama gelirken Türkiye’den transfer görüşmelerine telekonferans ile katılım oldu. Oyuncu ve menajeriyle pazarlık masasına oturan Bordo Mavili kulübün bonuslar ve imza parasıyla birlikte olmak üzere 2 milyon Euro seviyelerinde bir rakama el sıkıştığı gelen bilgiler arasında. 

bruno peres


Bruno Peres kimdir?

Tam adı Bruno da Silva Peres olan Brezilyalı sağ bek oyuncusu 1 Mart 1990 tarihinde Sao Paulo'da doğmuştur. 31 yaşındadır. Futbola  GO Audax ile başlamıştır. Brezilya kariyerinde Bragantino, Guarani ve Santos formaları giydikten sonra ilk yurt dışı transferini Torino ile yaptı. Bordo beyazlılar sambacı için 2 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Buradan başkent temsilcisi Roma'ya kiralık gitmiştir. Ardından da 12.5 milyon euroya tüm hakları alındı. 2018-2019 sezonunda Sao Paulo'ya 1.4 milyon euro karşılığında kiralandı. Sport Recife'de de oynadı ve 2020'den bu yana yine Roma forması giyiyor. Bu sezon çıktığı 36 maçta 2 gol atıp 4 de asist yaptı. Kariyerinde 275 maçı bulunan Peres 18 kez rakip fileleri sarstı ve 26 defa da takım arkadaşlarına gol sevinci yaşattı. Uzun süreli kariyerinde milli takıma seçilmedi. Transfermarkt değeri 2.5 milyon euro olarak gözüküyor. Sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanacak oyuncu için kulübüne para ödenmeyecek. 2011-2012 sezonunda Santos ile Recopa Sudamericana zaferi yaşadı.


bruno peres

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.