Bugün ligde hangi maçlar var? Maçlar hangi kanalda

Bugün ligde hangi maçlar var? Maçlar hangi kanalda
İlk yarısı bu hafta oynanacak maçlarla sonlanacak olan Spor Toto Süper Lig'in bugünkü fikstürü merak ediliyor. Bugün ligde hangi maçlar var? İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de büyük heyecan sürüyor. İlk yarının biteceği hafta ile birlikte kısa bir aranın yaşanacağı futbol liginde bugünkü maçlar nefes kesecek. Ligde 3 karşılaşma oynanacak. Zirve yarışını ve alt sıraları yakından ilgilendiren mücadeleleri ekran başından takip etmek isteyen taraftarlar 22 Aralık maçları hangi kanalda ve saat kaçta diye soruyor. İşte yanıtı...

Gün Kayseri'de açılıyor
Spor Toto Süper Lig'in son haftası Kayseri'de oynanacak olan MKE Ankaragücü - Göztepe mücadelesi ile başlayacak. Ev sahibi ekibin stadındaki sorun sebebiyle Kayseri'ye alınan maç 13.30'da başlayacak ve beIN SPORTS1'den yayınlanacak.

Başakşehir kritik virajda
Lider Başakşehir ilk yarıyı birinci sırada tamamlamayı garantilese de son hafta maçından galip ayrılmak isteniyor. Alanyaspor ile Akdeniz'de karşılaşacak olan turuncu lacivertliler 17 haftalık periyodu 3 puanla tamamlamak amacında. Maç 16.00'da başlayacak ve beIN SPORTS1'den yayınlanacak.

Perde İstanbul'da kapanacak
Bu sezonki performansıyla adından söz ettiren Kasımpaşa evinde Şenol Güneş'li Beşiktaş'ı konuk ediyor. İstanbul derbisi olarak da adlandırılan mücadelede kazanan takım devreyi moralli kapatacak. Karşılaşma 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS1'den yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.