Burak Elmas, Domenec Torrent için para arıyor

Burak Elmas, Domenec Torrent için para arıyor
Başkan Burak Elmas, takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan teknik direktör Domenec Torrent için çözüm arıyor. Elmas, İspanyol çalıştırıcının 1.75 milyon Euro'luk alacakları nedeniyle harıl harıl kaynak arayışını sürdürüyor.

Aslan'da Fatih Terim ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına kimin geleceği merak konusuydu. Başkan Burak Elmas, 14 Ocak tarihinde Domenec Torrent ile sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Fakat İspanyol çalıştırıcının, Sarı-Kırmızılı kariyeri adeta bir fiyasko oldu. 59 yaşındaki teknik adam, takımının başında çıktığı 18 maçta sadece 1.22 puan ortalaması tutturabildi. Hâl böyle olunca da taraflar yol ayrımına geldi. Torrent, geçtiğimiz günlerde her ne kadar bir senelik sözleşmesinin olduğunun altını çizse de Başkan Elmas, yolları ayırmak istiyor.


Kaynak gelir gelmez...

Fakat arada büyük bir pürüz var. Edinilen son bilgilere göre Elmas, Torrent'in alacakları nedeniyle kaynak arıyor. Gelen haberler doğrultusunda İspanyol hocanın 1.75 milyon Euro civarında alacağının olduğu öğrenildi. Elmas'ın, bu ücreti karşılamak için kaynak arayışında olduğu ve gerekli kaynak bulunur bulunmaz Torrent'in gönderileceği belirtildi. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.