Burak Kapacak resmen Fenerbahçe'de! Burak Kapacak kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı

Burak Kapacak resmen Fenerbahçe'de! Burak Kapacak kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı
Transferde hızlı adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe yerli rotasyonuna önemli bir ismi resmen ekledi. Sarı lacivertliler Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Burak Kapacak'ı renklerine bağladı.

Vitor Pereira ile yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Fenerbahçe önemli bir yeteneği kadrosuna kattı. Bir süredir Fransız temsilcisi Bordeaux'un gündeminde olan ve transferini bitirmeye çok yaklaştığı Bursasporlu Burak Kapacak artık çubuklu forma ile sahada ter dökecek. Geçtiğimiz sezon 34 karşılaşmada 7 gol ve 7 asistlik performansıyla göz dolduran genç futbolcunun transferi resmi siteden de duyuruldu.
 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Fenerbahçemiz, Bursaspor Kulübü’nde forma giyen Burak Kapacak ve Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

burak kapacak fenerbahçe


 

Burak Kapacak kimdir, kaç yaşında? Burak Kapacak nereli, hangi mevkide oynuyor?

Burak Kapacak, 8 Aralık 1999 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. 2012 yılında Tuna Gençlikspor'da futbol hayatına başlayan Burak, Altınsaban'da forma giydikten sonra Bursaspor altyapısına katıldı. Altyaş gruplarında öne çıkan genç oyuncu, 2018 yılında Yeşil Beyazlı ekip ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. İlk imzasından beri Bursaspor'un en önemli oyuncuları arasında yer alan 21 yaşındaki oyuncu, tam bir joker. Asıl mevkisi sağ kanat olan Burak, sağ bek ve sol kanat olarak da forma giyebiliyor.

1.80 boyundaki genç oyuncu, sağ ayağını kullanıyor. Bursaspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak'ın piyasa değeri ise 1.8 milyon euro. U17'de 3, U19'da 5, U21'de ise 2 maça çıkan genç yetenek, henüz A Milli Takım formasını terletmedi.

Burak Kapacak geçen sezon Bursaspor formasıyla 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.