Burak ve Onur gemileri yaktı! Trabzonspor'a 24 milyonluk şok

Burak ve Onur gemileri yaktı! Trabzonspor'a 24 milyonluk şok
Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'tan ilk hamle geldi. İki yıldız TFF aracılığı ile kulübe ihtar çekti. Bu da 24 milyonluk ödeme demek.

Yeni Malatyaspor karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyet sonrasında kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz'ın kulüpteki gelecekleri merak konusu haline gelmişti. Kontratlarının fesih mi edileceği yoksa sözleşme sonuna kadar takımda mı kalacakları yönünde pek çok iddia yer alan iki yıldız bugün yasal başvurusunu yaptı. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak Trabzonspor'a ihtar çekti.

Trabzonspor Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'a kaç para ödeyecek?
Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’tan şok eden hareket geldi. 2 oyuncu alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı fesih talebi ile TFF’ye başvurarak ihtar çekti. Ocak ayının 5’ine kadar ödenmesi gereken paranın 4 milyon Euro seviyelerinde olduğu öğrenilirken güncel kur ile miktar 24 milyon liraya geliyor. Kritik Beşiktaş maçı öncesi bu hamle Bordo Mavili camiayı sarsarken ekonomik sorunlarla boğuşan yönetimin acil kaynak arayışına girdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.