Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde maliyet belli oldu! İşte takastaki oyuncular

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde maliyet belli oldu! İşte takastaki oyuncular
Trabzonspor'da ikinci Burak Yılmaz döneminin sona ermesine saatler kaldı. Yıllar sonra giydiği bordo mavili formayla 20'nin üzerinde gol atan yıldız futbolcu eski yuvasına geri dönüyor. Beşiktaş'ın bordo mavili kulübe yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Günlerdir transferi konusunda spekülasyonlar üretilen, hakkında yorumlar yapılan, Trabzonsporlu yöneticiler tarafından teklif gelmedikçe satılmayacağı açıklanan Burak Yılmaz İstanbul'un yolunu tutuyor. Daha önce serbest kalma bedelini ödeyen Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın bu seferki adresi Beşiktaş. Antalyaspor'da yıldızı parladıktan sonra ilk büyük takım transferini siyah beyazlı forma ile gerçekleştiren golcü futbolcu eski yuvasına geri dönecek.

Sosyal medyadan fotoğraflarını kaldırmıştı
Transferinde her geçen gün yeni iddiaların gündeme düştüğü Burak Yılmaz kendisine ait sosyal medya hespalarından Trabzonspor formalı fotoğraflarını kaldırmış ve çocukları ile olan anları koymuştu. Bunu bir transfer habericisi olarak değerlendiren taraftarlar da tecrübeli futbolcunun ayrılma ihtimalinin daha da güçlendiği şeklinde yorum belirtmişti. Burak Yılmaz dün yönetime İstanbul'da oynama isteğini kulübe bildirdi. Beşiktaş ile görüşmeler de başladı.

burak yılmaz

Para + takas
Beşiktaş'ın Trabzonspor'a önerisi para ve takas oldu. Siyah beyazlıların Gökhan Töre + 2.5 milyon euro veya Gökhan Töre + Tolgay'ın sezon sonuna kadar kiralık oynaması ve 1 milyon euro ödemesi konusunda iki öneri daha yapıldı. Töre'nin bu teklife sıcak baktığı ve Tolgay'ın durumuna göre transferin şekilleneceği öğrenildi.

Muazzam istatistik
Burak Yılmaz iki dönem giydiği Trabzonspor formasıyla önemli istatistikler elde etti. Çıktığı 119 maçta 81 gol atıp 12 de asist yapan golcü oyuncunun yerini yüksek maliyetli oyuncular alsa da dolduramayan bordo mavililerde Rodallega'nın sezon boyunca göstereceği performans kritik önem taşıyor.

Son gün transfer yoklaması
Papy ile Almanya'da oynaması sebebiyle, Naldo'yla da eşinin Trabzon'a gelmek istememesi nedeniyle anlaşamayan Trabzonspor'da transfer döenminin son saatlerinde stoper bölgesi için yoğun mesai harcanıyor. Zargo Toure'nin şok sakatlığı sonrasında elde kalan Mustafa Akbaş ve Majid Hosseini ile alternatif konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünen teknik heyet ve yönetim gündemine Afrika'dan bir oyuncuyu aldı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.