Burnley Liverpool maçı canlı takip! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?

Burnley Liverpool maçı canlı takip! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?
Premier Lig'de yılın sonu muhteşem maçlara ev sahipliği yapıyor. Bugünün önemli maçlarından biri Burnley ile Liverpool arasında oynanacak. Zorlu mücadele için çok sayıda kişi araştırmada bulunuyor. Burnley Liverpool maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ada'da futbol ateşi yanmaya devam ediyor. Şampiyonluk yarışı veren ve Arsenal'in en yakın takipçisi konumunda bulunan ikinci sıradaki Liverpool, deplasmanda 19'uncu basamakta yer alan Burnley'e konuk oluyor. Kırmızılar 3 puanla yoluna devam etmek ve zirveyi maç fazlalığı ile ele geçirmek isterken bordo mavililer ise güçlü rakibi karşısında alacağı zaferle önümüzdeki haftalara umutla bakmak amacında. Kritik randevuya dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Burnley Liverpool maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Burnley ile Liverpool arasında oynanacak olan Premier Lig maçı saat 20.30'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Burnley Liverpool maçı muhtemel 11'leri

Burnley: Trafford; Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor; Tresor, Berge, Brownhill, Odobert; Foster, Amdouni

Liverpool: Alisson, Trent Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Gomez, Endo, Szoboszlai, Gravenberch, Salah, Gakpo, Nunez

Burnley Liverpool maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Liverpool'a rakip olduğu 16 Premier Lig maçının sadece ikisini kazanan Burnley (2B 12M), bu galibiyetleri Ağustos 2016 (2-0) ve Ocak 2021'de (1-0) aldı.
  • Liverpool'un Premier Lig'de 5+ kez konuk olduğu takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Burnley (%88; 7G 1M).
  • 2023/24'te evinde oynadığı dokuz Premier Lig maçının sekizini kaybeden Burnley, en üst lig tarihinde sadece dört sezonda daha fazla iç saha mağlubiyeti yaşadı (9M; 1970/71, 1975/76, 2020/21 & 10M; 2018/19).
  • Premier Lig deplasmanlarındaki son 13 maçta da gol atan Liverpool, bu karşılaşmalarda toplam 30 gol sevinci yaşadı.
  • Premier Lig'de çıktığı son 13 deplasman maçında 15 golde payı bulunan Mohamed Salah (5 gol & 10 asist), Burnley'e rakip olduğu son beş karşılaşmada skora etki edemedi ve ligde bir rakibine karşı yaşadığı en uzun kuraklığı sonlandırmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.