Bursaspor - Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bursaspor - Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Geride kalan haftada Antalyaspor'u 4-0 yenerek büyük moral bulan Medipol Başakşehir 6. haftanın açılış gününde Rizespor ile 1-1 berabere kalıp 2 puan kaybeden Bursaspor'a konuk oluyor. Turuncu lacivertliler bir engeli daha aşarak maç fazlasıyla liderliğe oturmak amacında. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak

Visca, İrfan ve Adebayor'un golleriyle Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında farklı bir galibiyet alan Medipol Başakşehir Bursaspor deplasmanında 3 puan mücadele verecek. Son 10 maçta rakibine sadece bir kez mağlup olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri bir kez daha Bursa'dan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
 

31. maç

İki takım daha önce 30 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde hem Bursaspor hem de Medipol Başakşehir 11'er defa galip gelirken 8 kez de berabere kaldılar. Bursa'da oynanan maçlarda ise yeşil beyazlı ekibin 8'e karşı 5 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşma ise berabere tamamlandı
 

10 maçta 1 kez yenildi

Bursaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanan 9'u lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 10 maçta turuncu lacivertliler sadece bir kez kaybetti. 5 karşılaşmadan galip ayrılan İstanbul ekibi 4 mücadelede beraberlik elde etti. Sadece 25.04.2015 tarihinde rakibine 4-1'lik sonuçla boyun eğdi.

bursaspor medipol başakşehir
 

En çok rakip olduğu takım

Bu akşam oynanacak olan mücadele Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı için de ayrı bir önem taşıyor. Deneyimli antrenör bugüne kadar kariyerinde en çok rakip olduğu iki takımdan biri konumunda bulunan Bursaspor ile karşılaşacak. Avcı 21 kez yeşil beyazlılar karşısında sınav verirken 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.


Bursaspor – Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında iki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20.00 itibariyle beIN SPORTS 1'de yayınlanacak.

İlk 11'ler


Bursaspor: Okan, Barış, Chedjou, Ertuğrul, Latovlevici, Aytaç, Saivet, Yusuf, Lima, Furkan, Sakho
Medipol Başakşehir: Mert, Clichy (Uğur), Caiçara, Eupreanu, Da Costa, Mahmut, İrfan, Visca, Elia, Napoleoni, Adebayor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.