Büyük hayal kırıklığı

Büyük hayal kırıklığı
Süper Lig'in 15'inci haftasında zirvedeki rakiplerinin puan kaybıyla umutlanan Trabzonspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Bordo mavililer 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti. Taraftar ve camia büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Başakşehir'in de beraberabere kalması, Trabzonspor için adeta bulunmaz bir nimetti. Sivasspor'u takibini sürdürmek ve ikinci sıraya yerleşmek isteyen bordo mavililer eski golcüsünden yediği iki golle karşılaşmadan yenik ayrıldı. Yukatel Denizlispor'u ağırlayan bordo mavililer öne geçmesine rağmen üstnlüğünü koruyamadı.
 


Çok hücumcu çok gol demek değil

Teknik Direktör Ünal Karaman hücum ağırlıklı çıkardığı kadro ile karşılaşma öncesinde taraftarları heyecanlandırdı. Mikel, Sosa, Yusuf, Sturridge, Nwakaeme ve Sorloth'tan oluşan ön bölge istenen performansı ortaya koyamadı. Daniel Sturridge ve Yusuf da ilerleyen dakikalarda oyundan çıktı. İki futbolcu da takımın en çok ileriye giden ve pas yapan isimlerindendi.

daniel sturridge


Defansif zafiyetler devam ediyor

Trabzonspor'u dün ayakta tutan isimlerin başında Mikel geldi. Nijeryalı futbolcu bitmek bilmeyen enerjisi ile herkesten tam not aldı. Ancak onun da yetbildiği noktalar belliydi. Sosa'nın kendisine ayak uydurmaması büyük bir boşluk yarattı. Defans hattının hataları ve özellikle Hüseyin Türkmen'in ilk golde Rodallega'ya verdiği pozisyon mağlubiyetin başlıca nedenlerindendi.

obi mikel


Büyük hüsran!

Dün statta ve ekran başında takımlarını bu önemli haftada destekleyen Trabzonsporlu taraftarların sevinci kısa sürdü. Bordo mavililere gönül verenler karşılaşma sonunda büyük bir hüsran yaşadı. Sosyal medyada da bu sitemlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.