Büyük maçların golcüsü Vincent Aboubakar!

Büyük maçların golcüsü  Vincent Aboubakar!
Dün Rizespor'un Galatasaray'ı yenmesiyle şampiyonluk yarışının en güçlü adayı konumunda bulunma ihtimalini daha da artıran ve yeni zafer için sabırsızlanan Beşiktaş'ta Aboubakar performansıyla göz dolduruyor. Kamerunlu golcü yarınki derbide bir kez daha takımının en önemli silahı olacak. Aynı zamanda önemli karşılaşmalarda attığı gollerle de rüştünü ispat etmiş durumda.

Sakatlık endişeleri arasında yeniden imza attığı Beşiktaş'ta performansı dillere dolanan Aboubakar bu sezon 29 maçta 20 gole direkt katkıda bulundu. Yarın oynanacak derbi öncesinde ilk yarıdaki domine oyununu ve golcülüğünü yeniden kanıtlamak isteyen Kamerunlu golcü yine sarı lacivertlileri devirebilmek adına sahaya çıkacak. Ayrıca şampiyonluk yarışında da Beşiktaş'ın zafere ulaşma şansını daha da artırmak amacında.

Bu sezon ligde Fenerbahçe dışında; Başakşehir, Alanyaspor, Trabzonspor gibi maçları da boş geçmeyerek büyük karşılaşmaların golcüsü olduğunu gösteren yıldız isim, krallık hedefi doğrultusunda skor üretmeye devam etmenin hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.