Büyükçekmece'den kabus gibi başlangıç!

Büyükçekmece'den kabus gibi başlangıç!
Yeni sezona büyük umutlarla başlayan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol çıktığı üç maçtan da galip ayrılamadı ve puan tablosunda son sıralarda kendine yer buldu. Yapılan transferlerin randıman vermediği Büyükçekmece temsilcisini zor bir dönem bekliyor.

Yardımcı antrenörlükten baş antrenörlüğe yükselen Serhat Şehit ile ikinci sezonuna merhaba diyen Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol rakiplerine üstünlük kurmayı henüz başaramadı.

3’te 0!
Sezonun ilk maçında Darüşşafaka’yı ağırlayan mavi beyazlılar rakibine 85-92 ayrıldı. İkinci hafta Karşıyaka karşısında direnç gösteremeyen Serhat Şehit’in öğrencileri 80-59’luk ağır bir mağlubiyet aldı. Pazar günü konuk ettiği ligin yeni ekiplerinden Ormanspor’a da 64-84 yenilen Büyükçekmece ekibi henüz galibiyetle tanışamadı.

Zor maçlar bekliyor
İlk üç haftanın ardından Sigortam Net İTÜ maçına kadar zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, Anadolu Efes deplasmanında bu periyoda başlayacak. Ardından sahasında Teksüt Bandırma’yı ağırlayacak. Beşiktaş Sompo Japan ile dış sahada karşılaşacak Büyükçekmece temsilcisi bir sonraki hafta da Bursaspor deplasmanına gidecek. Son sırada yer alan Sigortam Net İTÜ ile karşı karşıya gelecek mavi beyazlıları zor bir fikstür bekliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.