Büyükçekmece Tepecikspor yine kayıp: 4-2

Büyükçekmece Tepecikspor yine kayıp: 4-2
Sezonun ilk maçında evinde Tire 1922'ye mağlup olan Büyükçekmece Tepecikspor bugün de deplasmanda 13 yıl sonra ilk kez 3. Lig'de iç saha maçına çıkan Nevşehir Belediyespor'a 4-2 yenildi ve 0 puanla son sıralara demir attı.

Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor ikinci maçından da yenik ayrıldı. Tire 1922 karşısındaki sonucu şanssızlık oalrak değerlendiren yeşil turunculular kendilerini affetirme maçı olarak gördükleri Nevşehir Belediyespr'u yenmek için sahaya çıktı. 29'da Tunç Murat Behram, 43'te de Doğancan Aycan'ın golüne 45'te Aykut Sevim cevap verdi ve ilk yarı 2-1 ev sahibi üstünlüğü ile geçildi.

64'te sahneye bir kez daha çıkan Tunç Murat Behram skoru 3-1'e taşıdı. Büyükçekmece Tepecikspor'un santraforu Aykut Sevim takımını umutlandıran golü 73'te kaydetti. Maçın 83. dakikasında Metehan Andaş Özlü'nün fileleri havalandırmasına engel olamayan yeşil beyazlı ekip maçtan yenik ayrıldı.

Nevşehir Belediyespor: Onur, Muhammed, Naci, Can, Metehan, Tita, Bilal, Doğancan, Ömer, Tunç Murat, Uğur (Raif, Ahmet, Ertan)
Büyükçekmece Tepecikspor: İbrahim, Mert, Onur, Emrah, Veli, Hakan, Yusuf, Fırat, GÜney, Semih, Aykut (Alihan, Hasan, Onur Erdem)

Büyükçekmece Tepecikspor önümüzdeki hafta Karaköprü Belediyespor'u evinde ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.