Büyükçekmece Voleybol Akademisi 1. Lig'de

Büyükçekmece Voleybol Akademisi 1. Lig'de
Voleybol Sezonu 2. Lig Bayanlar Ligi'nde normal sezonun büyük bir çoğunluğunu lider götürdükten sonra ilk sırada yer alıp play-offlara katılma hakkı elde den Büyükçekmece Voleybol, Muğla'daki yarı final gruplarından 1. Lig'e yükseldi.

Muğla'da düzenlenen play-off maçlarının ilkinde Kayseri Atletik Spor Kulübü ile karşılaşan Büyükçekmece Voleybol Akademisi rakibini 25-12, 25-13 ve 25-15'lik skorlarla 3-0 mağlup etti.

İkinci mücadelesinde karşısına gelen Halkbank'ı zorlu setler sonucunda 25-21, 25-20 ve 25-22 yenen mavi beyazlılar 2. Lig Bayanlar Play-off finaline yükseldi. Bitlis ile karşılaşan Büyükçekmeceli kızlar sahadan ezici bir üstünlükle yine 3-0 galip ayrıldı. Setler 25-9, 25-10 ve 25-13 sona erdi.

2. Lig Bayan Voleybol Ligi final grubu biletini kapan Büyükçekmece Voleybol Akademisi'nin ilk rakibi Mehmet Erdem Marmara Akademi oldu. Sahadan 3-2 mağlup ayrılan mavi beyazlılar ardından Esenler Arterus'u 25-21, 15-25, 11-25 ve 11-25'lik setlerle 3-1 yendi ve ilk galibiyetini aldı. Büyükçekmece temsilcisi son maçında Balıkesir DSİ'ye 3-1 yenilse de 1. Lig'e yükseldi.

Karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşanırken Büyükçekmeceli kızlar kupalarını kaldırdı.

büyükçekmece voleybol akademisi

Puan Durumu
1. Mehmet Erdem Marmara Akademi – 5 puan
2. B.Çekmece Vol. Akademi – 5 puan
3. Esenler Arterus – 4 puan
4. Balıkesir DSİ – 4 puan

büyükçekmece voleybol akademi

Bu sonuçların ardından Mehmet Erdem Marmara Akademi ile Büyükçekmece Voleybol Akademi takımları, 2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Ligi’ne yükseldi.

Puan Durumu
1.Keçiören Bld. Bağlumspor – 8 puan
2.Halkbank – 6 puan
3.Özateş – 4 puan
4.Bergama Doğa Gençlik – 0 puan

büyükçekmece voleybol akademi

Bu sonuçların ardından Keçiören Bld. Bağlumspor ile Halkbank takımları, 2018 – 2019 Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Ligi’ne yükseldi.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde; M.E Marmara Akademi Spor Kulübü‘ne kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi.

Keçiören Bld. Bağlum Spor‘a; kupa ve madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan verdi.
Halkbank‘a kupa ve madalyalarını Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu verdi.

Büyükçekmece Voleybol Akademi’ye ise; madalyalarını MHGK Üyesi Ersin Altıparmak, kupalarını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mutlu Uzun verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.