Çağdaş Atan: Avrupa Ligi için 3 final maçımız var!

Çağdaş Atan: Avrupa Ligi için 3 final maçımız var!
Süper Lig'in 35'inci haftasında Başakşehir FK, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu açıklamalarda bulundu.

Sözlerine çok mutlu olduklarını belirterek başlayan Çağdaş Atan, "Ceza sahasına girmekten çekinmeyen, ikinci topları kovalayan bir takımla oynadık. Oyuncularım son 2 maçtır, geçen maç 3, bu maç tekrardan 3 oyuncum eksikti. Zorlanarak çıktığımız bir maçta beklentimizin üzerinde bir oyun oynadık. İlk 45 dakika muazzam oynadık. Bugün oyunun sadece 10-15 dakikası elimizden kaydı. 70-75 dakikayı çok iyi oynadık. Aldığımız net galibiyet bizi çok mutlu etti. Oyuncularımız Avrupa'ya gitmek istiyor. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

"3 FİNAL MAÇI VAR"

Süper Lig'de 3 final maçı oynayacaklarını söyleyen Atan, "Trabzonspor üçüncü olup kupayı kazanırsa Avrupa Ligi'ne gidiyoruz. Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3. 3 final maçı var ve onlarla sahamızda oynayacağız. O maçı kazanırsak ligi 3'üncü bitirebiliriz. Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo. İlk 5'e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa'ya gidiyoruz. Hayaller her geçen gün büyüdü ve bu hafta daha büyük bir hale geldi" şeklinde konuştu.

Çağdaş Atan, mücadelenin 25'inci dakikasında yerini Aleksic'e bırakan Pelkas'ın sakatlığının ciddi gözüktüğünü de belirtti.

SAMİ UĞURLU: MAÇA İYİ BAŞLAYAMADIK

Beklemedikleri bir sonuç aldıklarını aktaran Sami Uğurlu, "Maça iyi başlayamadık. İkinci yarıya değişikliklerle daha arzulu başladık. Baskının şeklini değiştirdik. 2-1'i yakaladık, 2-2'yi yakalama şansımız vardı ama ondan sonra 3'üncü golü yedik ve oyundan tamamen düştük. Bireysel hatalar olacak çünkü çok fazla genç oyuncuyla oynamaya çalışıyoruz" sözlerini sarf etti.

"HAK EDEN TAKIM BAŞAKŞEHİR'Dİ"

Maçı hak eden takımın Başakşehir olduğunu vurgulayan Uğurlu, "Bu mücadeleyi sonuna kadar veren oyuncularıma teşekkür ediyorum. Buraya gelene kadar çok mücadele ettiler. Sene başında ligin en az bütçeli 2 takımından biriydik. Yapılanlar kolay değil. Küçük bütçelere kurulan bu takımın 4-5 hafta kala 49 puanı olacak deseler birçok kişi inanmazdı diye düşünüyorum. Bu mücadeleyi verdikleri için oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi oynamadık, hak eden takım Başakşehir'di" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.