Çağlar Söyüncü için 94 milyon euro!

Çağlar Söyüncü için 94 milyon euro!
Premier Lig'de her geçen gün performansını artıran Çağlar Söyüncü dev kulüpleri peşinden koşturuyor. Genç futbolcu için zikredilen son fiyat 94 milyon euro!

İngiltere'de oynadığı her maçta adından söz ettiren ve taraftarların da büyük hayranlık duyduğu Çağlar Söyüncü dünya devlerini peşinden sürüklüyor. Premier Lig'de başta Manchester City'nin olmak üzere pek çok kulüp Çağlar'ı kadrosuna katmak adına çalışıyor. Leicester City ise tarihi bir bonservis belirledi.
 


Maguire'den sonra Çağlar

Mavi beyazlı ekip daha önce stoperi ve kaptanı Maguire'yi 80 milyon euroya Manchester United'a satmıştı. Şimdi ise trasnferin gündemindeki Çağlar Söyüncü için 94 milyon euro bonservis talep ediyor. Eğer İngiliz devleri bu ücreti öderse tarihi bir transfer de gerçekleşmiş olacak. İngiliz basını, Pep Guardiola'nın 'Ocak ayında transfer yapmak istemiyorum' açıklamasını masaya yatırdı ve Katalan teknik adamın aslında Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katması gerektiğini yazdı. Daily Mail'de Adam Shergold imzalı yayınlanan makalede, Pep Guardiola'nın stoper rotasyonun yetersiz olduğu ve açıklamasının aksine aslında Çağlar Söyüncü gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğu belirtildi. Milli futbolcunun etkileyici bir sezon geçirdiğinin altını çizen Shergold, Çağlar Söyüncü ile uzun soluklu bir sözleşme yapılmasının Manchester City için faydalı olacağını yazdı.
 


Rekor kırabilir

Adam Shergold yazının son bölümünde ise Leicester City'nin Çağlar Söyüncü için 94 milyon avro bonservis talep ettiğini de okuyucularıyla paylaştı. Çağlar Söyüncü, 94 milyon avro karşılığında Manchester City'e imza atması durumunda Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.