Çalımbay'dan galibiyet rotasyonu

Çalımbay'dan galibiyet rotasyonu
Başakşehir maçı sonrası “Gol sorunumuz var” diyen Rıza Çalımbay kadroda değişikliğe gidiyor... Hücum yönü daha yüksek Novak, Kucka, N’Doye gibi isimler forma giyecek.

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Başakşehir karşılaşmasından sonra gol sorunundan dert yanmıştı. Göztepe, Gençlerbirliği ve Başakşehir maçlarında pozisyona girmelerine rağmen bir türlü gol atamadıklarını belirten deneyimli hoca "Bu sorunu çözeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Çalımbay, 3 maçtır süren golsüzlük durumunun bir an önce çözülmesi için kadroda değişikliğe gidiyor. İlk geldiği günlerde savunma sorununa dikkat çeken ve bunu çözen başarılı çalıştırıcı şimdi de hücumdaki dertlere derman olmanın peşinde. Bunun için de daha ofansif bir takımla sahada yer almayı düşünüyor. Rıza Çalımbay, Alanyaspor karşılaşmasında bu fikrini sahaya yansıtacak.

HERKES GOL ARAYACAK
Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'dan başka kimsenin gol hanesine yardım etmediğini belirtmişti. Tecrübeli hoca, sağ bekte Pereira'nın hücuma verdiği katkıdan memnun. Aynı performansı sol kanatta da görmek istediği için yeni transfer Novak'ı 11'e yerleştirecek. Orta sahada iyi top kesen ancak kullanmada aynı oranda başarılı olamayan Ogenyi Onazi'nin yerine Juraj Kucka yer alacak. Formunu bulan Jose Sosa yine 11'de olacak. Kanatforvet oynayabilen Dame N'Doye da yeniden kadroda yer alacak. Burak Yılmaz'ın duruma göre de hücum hattı şekillenecek. FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.