CANLI TAKİP! Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

CANLI TAKİP! Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak yoluna devam eden Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi bugün belirlenecek. Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır.

Galatasaray'ın dün akşam Sparta Prag deplasmanında aldığı 4-1 yenilgi sonrasında Avrupa Ligi'ne veda etmesi sonrası Fenerbahçe tek temsilcimiz olarak kaldı. Sarı lacivertliler önemli bir başarı elde ederek son 16 turuna yükseldiği Konferans Ligi'nde rakibini bekliyor. İlk sırada yer aldığı için direkt bu aşamadan katılan Kanarya'yı birbirinden güçlü rakipler bekliyor. Peki, Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır.

6'da 4 yaptı

Sarı lacivertliler bu sezon grup aşamasında Nordsjælland, Spartak Trnava ve Ludogorets Razgard ile eşlemiş, çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederek 12 puan toplamayı başarmıştı. Kanarya evinde fire vermezken Danimarka ve Bulgaristan'da rakiplerine boyun eğdi.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde grup aşamasında oynadığı maçlarda şu sonuçlarla sahadan ayrılmıştı:
Fenerbahçe 3-1 Nordsjallenad
Spartak Trnava 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-1 Ludogorets
Ludogorets 2-0 Fenerbahçe
Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 4-0 Spartak Trnava

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kim?

Mücadele ettiği gruptan lider olarak ayrılarak direkt son 16 turuna yükselen Fenerbahçe'yi burada birbirinden zor eşleşmeler bekliyor. Sezon başında Galatasaray'ın elediği Molde'nin yanı sıra Hollanda devi Ajax, Yunanistan'nın Avrupa kupalarındaki gediklisi Olympiakos, Hırvatların en önemli temsilcisi Dinamo Zagreb, son senelerdeki çıkışıyla adından söz ettiren Union SG öne çıkan kulüpler.

  • Ajax
  • Olympiakos
  • Molde
  • Sturm Graz
  • Maccabi Haifa
  • Servette
  • Dinamo Zagreb
  • Union SG

Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman?

Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselebilmek için karşılaşacağı rakibi belirleyecek Konferans Ligi kura çekimi Türkiye saati ile 15.00'te başlayacak. UEFA'nın resmi sitesinden canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.