Canlı yayında 'Trabzonspor beni istiyor' açıklaması yaptı! Lebogang Phiri kimdir?

Canlı yayında 'Trabzonspor beni istiyor' açıklaması yaptı! Lebogang Phiri kimdir?
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için her gün yeni bir isim daha gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililer gelecek sezon da ucuz maliyetli isimlere yönelme kararı alırken flaş bir iddia bomba gibi düştü. Fransa'da Guingamp forması giyen Lebogang Phiri, bordo mavililerin kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun gelmesiyle birlikte birçok kaliteli ismi düşük fiyatlarla kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Fırtına'da gelecek sezon yapılanması için en önemli rolü üstlenecek isimlerden biri ön libero mevkisine yerleşecek. O futbolcu için de temaslar devam ediyor. Fransa Ligue 2'de forma giyen Lebogang Phiri katıldığı bir canlı yayında bordo mavililerin kendisini istediğini ifade etti. Güney Afrikalı oyuncu Strasbourg, Trabzonspor, Nimes ve Brest'ten teklif aldığını açıkladı.
 


Lebogang Phiri kimdir?

9 Kasım 1994 tarihinde Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde dünyaya gelen Lebogang Phiri, futbola Bidvest Wits'te başladı. İlk yurt dışı deneyimini Brondby'de yaşadı. Daha sonra da Danimark ekibi bonservisini aldı. Avrupa'daki bir sonraki durağı ise Guingamp oldu. Fransa'da 2017-2018 tarihinden bu yana forma giyen Güney Afrikalı oyuncu çıktığı 81 maçta 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Güney Afrika Milli Takımı formasını da 6 kez terletti. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olan Phiri'nin sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor.

LEBOGANG PHIRI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.