Çatalca Belediyesi'nden madalya rekoru

Çatalca Belediyesi'nden madalya rekoru
Çatalca Belediyesi bünyesinde mücadele eden güreş ve karate takımları madalya koleksiyonu yapıyor... Girdikleri tüm yarışmalarda deyim yerindeyse madalya avcılığı yapan güreş takımı 86 Altın, 89 Gümüş, 123 bronz madalya kazandı. Çatalcalı karatecilerse 5 yarışmada 45 altın, 40 Gümüş, 59 bronz madalya ve takım olarak da 12 kupayı ilçeye hediye etti. Öte yandan karateciler Balkan Şampiyonluğu ve dereceleri ile de Çatalca'nın adını dünyaya duyurdular.

Çatalca Belediyesinin bünyesindeki güreş ve karate takımlarının kazandığı madalyaların haddi hesabı yok. Güreşlerde Çatalca Belediyesi adına kol bağlayan güreşçiler 86 Altın, 89 Gümüş, 123 bronz madalya ile ipi çekerken, karatede de madalya bolluğu yaşandı. Çatalca Belediyesi adına girilen 35 yarışmada 45 altın, 40 Gümüş, 59 bronz madalya, takım olarak 12 kupa kazanılmış, karatede uluslar arası yapılan yarışmalarda milli sporcu olarak 1 Balkan şampiyonluğu, Balkan 2.liği ve Balkan 3.lüğü alarak Çatalca Belediyesinin adına sadece Türkiye’de değil yurt dışında da duyurmayı başardılar. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara amatör spor kulüplere verdiği desteğin yanı sıra, belediye bünyesindeki Güreş Takımı ve Karate Takımı'na da destek veriyor. 100'lerce sporcunun eğitim aldığı karate ve güreş takımlarında alınan başarılarda Çatalca Belediyesi'nin isminin her yerde duyulmasını sağlıyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sadece futbol değil, diğer spor branşların da sahip çıkarak milli sporcuların yetişmesinde büyük katkı sağlıyor.

Kulüpte bile bu kadar madalya yok
Çatalca Belediyesi'nin bünyesinde bulunan güreş ve karate takımlarının Türkiye ve Uluslararası arenada aldıkları başarıları saymakla bitmiyor. Güreş ve karate takımı Çatalca Belediyesi adına girdikleri yarışmalardan toplamda 131 Altın Madalya, 129 Gümüş Madalya, 182 Bronz madalya alarak bir kulüpte olmayan madalyaları toplamayı başardılar. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın verdiği büyük destekle adeta Çatalca Belediyesi bu konuda bir ilki başarıp rekoru elinde tutuyor.

Başarı artarak devam ediyor
Çatalca Belediyesi'nin güreş ve karate takımları bu başarılarını arttırarak devam ettirmenin peşinde.  Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan ve Güreş Takımı Antrenörü Gökhan Akçen, Çatalca Belediyesi'nin kendilerine verdikleri destekten dolayı mutlu olduklarını söylediler. Geleceğin sporcuların yetişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden antrenörler, Çatalca Belediye başkanı Cem Kara’nın destekleri ile bu başarılarının her geçen gün artarak devam edeceğini söylediler.

Güreşte marka olma yolunda
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, gerek minder gerekse de yağlı güreşlerde büyük şehirlerle yarışmaya başladı. Özellikle Akdeniz Bölgesinin güreşe verdiği büyük destek tüm Türkiye tarafından biliniyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, güreş takımına destek vererek alt kategorilerde büyük başarılar elde edilmesinin mimarı oldu. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, güreşe büyük destek veren büyükşehir belediyeleri ile yarışmaya başladı. Bu sonuçlarla Çatalca Belediyesi güreşte de bir marka olma yolunda ilerliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.