Çatalca'nın gururu Zeynep Nisa Üner Galatasaraylı oldu

Çatalca'nın gururu Zeynep Nisa Üner Galatasaraylı oldu
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, sponsorluk anlaşmasını gerçekleştirdi. Sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza törenin de bir sürpriz de transferde oldu. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in kızı Zeynep Nisa Üner, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, yeni sezon öncesinde sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bir online satış sitesinin sponsor olduğu kadın futbol takımı, sponsorluk anlaşmasının ardından yeni transferlerine imza attırdı. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ve ile Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca’nın yer aldığı imza töreni Nef Stadyumu’nda yapıldı. İmza töreninde bir sürpriz gelişmede transferde yaşandı. Yıllardır kadın futbolunda kendini geliştiren ve son olarak Beşiktaş'ta forma giyerek Türkiye şampiyonluğu yaşayan Zeynep Nisa Üner, bu sene ilk kez kurulan Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile anlaşma sağladı. Yapılan imza töreniyle birlikte kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Üner, “Galatasaray gibi büyük bir camiaya hizmet edecek olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi.


Avrupa'da başarılı olacaklar

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ise birkaç ay önce kuruluşunu açıkladıkları kadın futbol takımının büyüyerek ilerlediğini ifade ederek, “Bu dönemde en önemli destekçilerimizden biri olan sponsorumuzla anlaşmamızı bugün imza altına alacağız. Kadın futbol takımı bizim için çok önemli. 4 ayda çok ciddi bir süreç yaşadılar. Bugünkü gibi ekonomik koşullarda sponsorluklar çok önemli. Galatasaray’a böyle bir takım kurma imkanı verdiler. Aynı zamanda isim sponsoru oldular. Bugünü çok önemsiyoruz. Süper Lig’de takımımıza güveniyoruz. İnşallah onlar da erkek takımımız gibi Avrupa’da ses getiren maçlar ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.


Kadınlara çok kıymet veriyoruz
Bu tür projelerin toplumda etkisi olduğunu ifade eden Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca, “Marka değeri açısından ele alıyorum. Bugün sponsorumuzun marka güvenilirliğine baktığımızda, Galatasaray’ın değerleriyle bir araya geldiğini görüyoruz. Benim en çok kıymet verdiğim, dayanışma, misyon yüklenme, kapsayıcı olma ve samimiyet. Sponsorumuzun girişimci kadınlara verdiği teknoloji gücü çok önemli. İş ortaklıklarının yüzde 25’ini kadınlar oluşturuyor. Bu da sponsor markanın ne kadar samimi olduğunu gösteriyor. Galatasaray markasını herkes biliyor. Türkiye’de en çok kupa kaldıran, geleceği şekillendiren bir kulübüz. Biz bu çalışmayla gurur duyuyoruz. 265’in üzerinde kadın sporcumuz var. Futbol Türkiye’de en çok sevilen spor dalı. Kadın ve futbolun bir araya gelmesi ve Galatasaray’ın da isminin olması, bu işbirliğini çok değerli kılıyor” açıklamasını yaptı.


Kadınlar cesaretlenecek

Sponsor firmanın İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan da anlaşmadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Kadın girişimci sayımız 6 binden 25 bine yükseldi. Bir köye yerleşip, bütün köyün kalkınmasını sağlayan kadınlarımız var. Bu platformda satış yapabilir miyim diye düşünen ve şu anda yanında 15 kişi çalıştıran kadınlarımız var. Bu hikayelerin bir parçası olabilmek için kadın futbol takımına sponsor olduk. Buna cesareti olmayan kadınlarımızı harekete geçirmek istiyoruz” dedi.

 

HABER: HAKAN SONGUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.