Çatalca tek golle kazandı

Çatalca tek golle kazandı
TFF 3. Lig 1. Grup'ta play-off mücadelesi veren iki takım arasında Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada son dakika golü ile gülen taraf Çatalcaspor oldu

Çatalca sahasında oynana ve grupta play-off’a oynayan takımları ilgilendiren karşılaşmada Çatalcaspor uzatma dakikasında bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Kendi sahasında son dakika golleri ile puan kaybeden sarı kırmızılı ekip bu kez uzatma dakikasında üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Bucaspor oldu. Karşılaşmada bu baskı karşısında kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan Çatalcaspor 33. Dakikada geliştirdiği atlat Mert Özkaplan attığı akıl dolu golle takımını öne geçirmeyi başardı. İlk yarı bu skorla tamamladı 1-0. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Bucaspor oldu. Maçın 53. Dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Fuat attığı kafa golü ile durumu eşitledi 1-1. Karşılaşmada kalesinde gördüğü golden sonra atak bir oyun sergilemeye başlayan ev sahibi 70. Dakikada İsmail Bulut’un ilk golü ile tekrar öne geçmeyi başardı 2-1. Karşılaşmada Buca kalesinde gördüğü bu golden sonra 76. Dakikada yine Fuat’la ilk golün hemen hemen aynısı olan pozisyonda ikinci golünü atarak tekrar eşitliği sağladı 2-2.

Uzatmada güldü
Karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle yaşanan gol düellosunda son sözü ev sahibi Çatalcaspor söyledi. Maçın 90+1. Dakikada İsmail Bulut attığı golle takımına üç puanı kazandıran isim oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile saha içinde sevinç ve hüzün bir aradaydı. Çatalcaspor’lu oyuncular haftalar sonra kendi sahasında kazanmanın mutluluğunu yaşarken, Çatalca’ya galibiyet parolasıyla gelen Bucaspor kaybettiği üç puanın üzüntüsünü yaşadı.

Play-Off yarışından kopmadı
TFF 3. Lig birinci grupta play-off hesapları yapan Çatalcaspor zorlu rakibi Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle play-off yarışından kopmadığını gösterdi. Oynanan zorlu karşılaşmada uzatma dakikasında attığı golle üç puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekip puanını 36’ya çıkararak , play-off mücadelesi yapan takımların ensesinde nefesini hissettirdi.

Kötü gidişata son verdi
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında aldığı galibiyetten sonra kendi sahasında oynadığı karyılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen Çatalcaspor, Buca galibiyeti ile hem üç puanı hanesine yazdırdı, hemde ligin ikinci yarısındaki kötü gidiş hattına da son vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.