Çatalcaspor Trabzon'da 3 puan peşinde

Çatalcaspor Trabzon'da 3 puan peşinde
Türkiye 3. Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çatalcaspor, Trabzon'da Sebat Gençlik SK karşısına çıkıyor. İstanbul ekibi 4 karşılaşmalık beraberlik serisine son verip kazanmak amacında.

3. Lig 4 Grup'ta heyecan devam ediyor. Başlayan yeni haftadaki en çekişmeli maçlardan biri Trabzon'da oynanacak. Çatalcaspor deplasmanda Sebat Gençlik SK'nın konuğu olacak. Son dört karşılaşmadan beraberlikle ayrılan İstanbul ekibi artık şanssızlığını kırmak amacında.

Sebat Gençlik SK Çatalcaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak olan Sebat Gençlik SK Çatalcaspor maçı saat 14.00'te başlayacak. İki ekibin zorlu müsabakasını yayınlayacak kanal bulunmuyor. Oğuzhan Hamitoğlu ise mücadelenin hakemi olarak atandı.

İki takımın son durumu ne?

Kritik karşılaşma öncesinde ev sahibi 11 maçta 20 puan topladı ve 3'üncü sırada bulunuyor. Bugün de sahadan 3 puan alabilirse rakibi Muş 1984 Muşspor'u geride bırakacak ve 2'inci basamağa yükselecek. Çatalcaspor da bir maçı eksik 11 puanda. Trabzon'dan 3 puanla dönerse Bergama Sportif FAŞ'ın üstüne çıkarak 10'uncu sıraya yükselmeyi başaracak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.