Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz izle

Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz izle
Süper Lig'de çıktığı iki maçı da kaybeden Çaykur Rizespor, Avrupa'da Rosenborg'a elenen ancak sezona 6 puanlık bir başlangıç yapan Aytemiz Alanyaspor'u evinde ağırlıyor. Karadeniz temsilcisi ilk 3 puanını almak isterken Akdeniz ekibi ise üçüncü galibiyetinin peşinde. Futbol severlerin ilgi gösterdiği ve kıran kırana geçmesi beklenen mücadele iki ekip için d büyük önem taşıyor. Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve İnternetten şifresiz izle alternatifleri haberimizde

Süper Lig'de çıktığı iki maçı da kaybeden Çaykur Rizespor, Avrupa'da Rosenborg'a elenen ancak sezona 6 puanlık bir başlangıç yapan Aytemiz Alanyaspor'u evinde ağırlıyor. Karadeniz temsilcisi ilk 3 puanını almak isterken Akdeniz ekibi ise üçüncü galibiyetinin peşinde. Futbol severlerin ilgi gösterdiği ve kıran kırana geçmesi beklenen mücadele iki ekip için d büyük önem taşıyor. Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve İnternetten şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.



 

Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor Bein Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Alanyaspor'u konuk ettiği üç maçı da kaybetmedi (1G 2B) ancak son iki karşılaşma berabere bitti.
Rizespor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Alanyaspor (1G 3B), ilk iki karşılaşmada rakibinden puan alamamıştı.
Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Rizespor (3G 2B), tek yenilgisini son karşılaşmada Fenerbahçe'den aldı (1-2).
Süper Lig'de dört maçtır kazanan Alanyaspor, kulüp tarihinin en uzun serisini (Aralık 2019-Şubat 2020 arasında beş maç) egale etmek için sahaya çıkıyor.
Bu sezon Süper Lig'de en az bir gol atan takımlar arasında gole çevirme yüzdesi Rizespor'dan (%5.6; 1/18) daha düşük tek ekip Yeni Malatyaspor (%3.9; 1/26).
Süper Lig'in ilk iki haftasında rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım Alanyaspor (60).
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı iki maçta da gol yemeyen Alanyaspor, kulüp tarihinde üç maçlık bir seri yakalayamadı.
Geçen sezon Süper Lig'de Rizespor'un Alanyaspor'a attığı üç golde de Fernando Boldrin'in doğrudan katkısı vardı (2 gol & 1 asist).
Rizespor'un iç sahada attığı son dört Süper Lig golünün üçünü Milan Skoda kaydetti.
Geçen hafta oynanan Kayserispor karşılaşmasında 6 isabetli şut çeken Adam Bareiro, Süper Lig tarihinde Alanyaspor formasıyla bir maçta en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu.


 

Çaykur Rizespor Alanyaspor muhtemel kadrolar

Rizespor: Gökhan, Meriah, Talbi, Moroziuk, Melnjak, Tunay, Abdullah, Boldrin, Baiano, Samudio, Skoda

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Ceyhun, Siopis, Onur, Bakasetas, Davidson, Babacar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.