Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftası bu akşam sona eriyor. Sezonun ilk devresini istemediği sıralamalarda bitiren Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği kozlarını Rize'de paylaşıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce taraftar da ekran başında izlemek istiyor. Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftası bu akşam sona eriyor. Sezonun ilk devresini istemediği sıralamalarda bitiren Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği kozlarını Rize'de paylaşıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce taraftar da ekran başında izlemek istiyor. İsmail Kartal ve Hamza Hazmaoğlu'nun öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.


Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği
 


Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği ile oynadığı son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Rizespor (2M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 17 karşılaşmada alabilmişti (5B 8M)
Rizespor'a konuk olduğu son dört Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Gençlerbirliği (1B 2M), tek galibiyetini 2015/16 sezonunda aldı (3-2).
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Rizespor, daha uzun bir seriyi en son ligden düştüğü 2016/17 sezonunda yaşamıştı (üç yenilgi).
Gençlerbirliği, Süper Lig'de çıktığı son iki deplasman maçını toplamda dokuz gol yiyerek kaybetti (2-5 vs Fenerbahçe & 1-4 vs Beşiktaş).
Süper Lig'in ilk yarısında Ankaragücü'nün (8) ardından en fazla kafa golü yiyen iki ekip Rizespor ve Gençlerbirliği (altışar).
Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım Gençlerbirliği (15 puan). Rizespor ise skor dezavantajına yakalandığı karşılaşmalardan puan çıkaramayan tek ekip (9M).
Rizespor'un Süper Lig'de attığı son altı golün dördünde Oğulcan Çağlayan'ın doğrudan katkısı var (2 gol & 2 asist).
Fernando Boldrin, Gençlerbirliği'ne karşı sahaya çıktığı üç Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).
Bogdan Stancu, Gençlerbirliği formasıyla Süper Lig'de çıktığı son altı maçta (8 gol) ve son iki dış saha karşılaşmasında (3 gol) gol atmayı başardı.
İsmail Kartal teknik direktörlük kariyerinde Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı takımları konuk ettiği iki Süper Lig maçını da kazandı (Fenerbahçe 1-0 Galatasaray & Gaziantepspor 3-2 Bursaspor).



Rizespor


Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor: Ertaç – Erdem, Toure, Bjarsmyr, Polomat, Sessegnon, Berat, Candeias, Sefa, Stancu, Sio

Gençlerbirliği: Gökhan - Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Harmash, Boldrin, Umar, Samudio, Skoda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.