Cenk Tosun Beşiktaş'a doğru! İşte istenen bonservis...

Cenk Tosun Beşiktaş'a doğru! İşte istenen bonservis...
Beşiktaş'ta üçüncü Cenk Tosun dönemi başlıyor. Everton'da istediği süreyi bulamayan milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılar gol sorununu da çözmeye kararlı. Devre arasında gerçekleştirilecek harekat için girişim başladı ve İngiltere ligi ekiplerinden Everton'ın kapısı çalındı. İstenen bonservis de belli oldu.

Lider Trabzonspor'un gerisinde kalan ve zirveden giderek uzaklaşan Beşiktaş'ta ocak ayı hareketli geçecek. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği isimler arasında yer alan Cenk Tosun için girişimler başlıyor. Ancak Everton'ın istediği ücret yüksek bulundu. 3 milyon euro talep eden mavi beyazlılardan indirime gitmesi ve kolaylık sağlanması istendi.

Takvim'in haberine göre; bunun yanında Beşiktaş, Cenk'in yarım sezonluk ücretini de üstlenecek. 2022 yılının haziran ayında sözleşmesi sona erecek Cenk Tosun için Beşiktaş yönetiminin 1.3 milyon Euro civarında bir bonservis teklif ettiği de gelen haberler arasında. Siyah-Beyazlı yönetim Cenk Tosun'un tek taliplisi olma avantajını da kullanarak transferi 1.5 milyon Euro civarında bitirmeyi hedefliyor.

Anlaşma sağlanırsa Beşiktaş, Cenk ile 1 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Beşiktaş ile Everton arasındaki görüşmelerin bu hafta içinde de devam edeceği gelen haberler arasında. Cenk Tosun, 2018 yılında Everton'a 22.5 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.