Cenk Tosun Beşiktaş'ta!

Cenk Tosun Beşiktaş'ta!
Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, siyah-beyalı kulüpte ikinci baharını yaşayacak. Milli golcü, taraftarlara mesaj yollayıp, "Bu aileden hiç kopmamıştım yeniden Beşiktaş armasını taşıyacak olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Beşiktaş'ın yeniden renklerine bağladığı Cenk Tosun, çok iddialı geliyor. Kulüplerin anlaşmasının ardından resmi açıklamayı beklemeden transferi sosyal medya hesabından duyuran tecrübeli forvet, taraftarlara da mesaj gönderdi. Siyah-beyazlı kulüpte ikinci baharını yaşamak istediğini belirten Cenk, "Kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

GÜZEL GÜNLERE

Beşiktaş forması altında daha nice şampiyonluklar yaşamak istediğinin altını çizen 29 yaşındaki futbolcu, "Hep birlikte ortalığı yakacağız. Yine şampiyonluk şarkıları söyleyip denize açılacağız. Bu büyük aileden zaten hiç kopmamıştım, yeniden Beşiktaş armasını taşıyacak olmaktan gurur duyuyorum. Allah utandırmasın. Hep birlikte güzel günlere" şeklinde konuştu.

TRANSFER DUYULDU ABOUBAKAR COŞTU

Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'a transfer olduğunda ilk arayan isimlerden biri Cenk Tosun olmuştu. Milli futbolcu, mevkidaşını kutlayıp başarılar dilemişti. Cenk'in transferinin duyulmasının ardından bu kez telefona sarılan Aboubakar oldu. Kamerunlu forvetin, "Seninle yeniden birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum kardeşim. Seninle çok daha güçleneceğiz. Aramıza katılmanı dört gözle bekliyorum. Tekrar tebrik ederim" dediği belirtildi. Cenk'in de bu jest için çok mutlu olduğu kaydedildi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.