Cesar Montes kimdir? Flaş Galatasaray gelişmesi!

Cesar Montes kimdir? Flaş Galatasaray gelişmesi!
Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan ve tüm maçlarını kazanması halinde kupayı kaldıracak Galatasaray'da trnasfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemine gelen son isim Cesar Moıtes oldu. Meksikalı stoperin bir süredir peşinde olan Aslan için Kazım Richards da aracılık ediyor. Peki Cesar Montes kimdir? kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt profili haberimizde.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlayan Galatasaray'da transfer için birçok isim gündeme geliyor. Son olarak Meksika'nın Monterrey kulübünde forma giyen Cesar Montes'in adı oldukça yoğun şekilde sarı kırmızılılarla anılıyor. Bu sezon Luyindama'nın sakatlığı sebebiyle istenilen düzeyde katkı alınamasa da Kongolu futbolcu ve partneri Marcao'ya gelmesi muhtemel teklifler sonrasında stoper ihtiyacı doğacak. Aslan, Cesar Montes ile yakından ilgileniyor. Eğer bir satış gerçekleşirse ilk hedef Meksikalı futbolcu olacak.
 


Collin Kazım Richards'tan mesaj

Monterrey forması giyen 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili haberlerden sonra bir sürpriz gelişme yaşandı. Önce Fenerbahçe sonra Galatasaray forması giyen ve şu anda da Meksika’nın Pachuca takımında forma giyen Colin Kazım Richards, Montes’e mesaj gönderdi. Galatasaray’dan bir teklif varsa değerlendirmesi tavsiyesinde bulundu. Kazım, Montes’e, “Türkiye’nin tartışmasız en büyük, Avrupa’nın da önde gelen takımlarından birisi olan Galatasaray’ın seninle ilgilenmesiyle gurur duymalısın. Çok fazla düşünülecek bir şey yok. Teklif gelir gelmez gidip Şampiyonlar Ligi’nde oynamalısın” diyerek genç oyuncuya telkinde bulundu.

cesar montes


Cesar Montes kimdir?

Tam adı César Jasib Montes Castro olan Meksikalı futbolcu 24 Şubat 1997 tarihinde Hermosillo'da doğdu. Futbola da Monterrey'in altyapısında başladı. Burada profesyonel kariyerine de imza attı. 2015-2016 sezonundan bu yana kulübünün formasını giyen Montes 23 yaşında. Boyu 1.95 olan ve hava hakimiyeti ile tanınan genç stoper bu sezon çıktığı 34 maçta 2 gol attı ve 1 de asist yaptı. Meksika Milli Takımı formasını ise 10 kez terletti. Kariyerinde 117 resmi müsabaka bulunan Montes, 11 kez rakip fileleri sarstı ve 4 kere de arkadaşlarına servis yaptı. Kontratı 2022 yılında sona erecek. Güncel piyasa değeri 5.2 milyon euro. 

 

Anavatandaki isim: César Jasib Montes Castro
Doğum tarihi: 24 Şub 1997
Doğum yeri: Hermosillo  
Yaş: 23
Boy: 1,95 m
Uyruk:  Meksika
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: sağ ayak
Güncel kulüp: CF Monterrey
Takıma katılma tarihi: 1 Tem 2015
Sözleşme bitiş tarihi:: 31.12.2022
Sponsor: Nike

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.