Chelsea Leicester maçı hangi kanalda saat kaçta

Chelsea Leicester maçı hangi kanalda saat kaçta
İngiltere Premier Ligi'nin 18. haftasında Chelsea evinde Leicester City'i ağırlıyor. Peki maç saat kaçta ve hangi kanalda? İki takımdan son bilgiler...

Dünyanın en çok izlenen liginde iki güçlü takım karşı karşıya geliyor. Chelsea Stamford Bridge'de Leicester City'i konuk edecek. Aynı rengi taşıyan iki ekibin mücadelesinden kimin galip ayrılacağı da merak konusu. Lider Liverpool ve City'nin şimdiden önemli bir puan farklı elde ettiği ligde 4. sırada bulunan Maviler bakalım bu karşılaşmada sevinç mi yaşayacak yoksa deplasman ekibi sürpriz mi yapacak.

Chelsea'de son durum
Chelsea son 5 maçından 3 galibiyet 2 mağlubiyet çıkardı. Sarri'nin öğrencileri Tottenham ve Wolves'e yenildi. Evinde Fulham ve Manchester City, deplasmanda da Brighton'ı mağlup etti. Chelsea'nin 37 puanı bulunuyor.

Leicester City'de son durum
Leicester City son 5 mücadelesinden sadece 1 kez galip ayrılabildi. 2 beraberlik 2 de yenilgi alan Kurtlar, Brighton ve Fulham ile puanları paylaştı. Totenham ve Crystal Palace'a yenldi. Bu süreçteki tek galibiyetini Watford'a karşı aldı. Leicester bu maç öncesinde 12. sırada bulunuyor.

Chelsea Leicester maçı hangi kanalda saat kaçta
Chelsea ile Leicester City'i karşı karşıya getiren karşılaşma saat 18.00'de başlayacak ve S Sport'tan yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.