Cihan Çanak kimdir? Galatasaray'da onay çıktı, araştırmalar başladı

Cihan Çanak kimdir? Galatasaray'da onay çıktı, araştırmalar başladı
Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar gündemine Standard Liege forması giyen Cihan Çanak'ı ekledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray'd gözler sezonun ikinci yarısına çevrildi. Okan Buruk ve ekibi yeni dönemde kadrolarına katacakları oyuncuları belirlerken genç isimler de listede bulunuyor. Onlar arasında Cihan Çanak da bulunuyor. Başarılı futbolcunun kulübüyle yakın zamanda masaya oturulması bekleniyor.

2 asisti var

Bu sezon lig ve kupada toplam 16 maça çıkan Cihan Çanak, 2 asist yapma başarısı gösterirken 658 dakika sahada kaldı. Standart alt yapısından yetiştikten sonra A takıma yükselen genç oyuncu için izleme ekibinden onay çıktı. Ardından da kontrat şartları araştırılmaya başlandı. Eğer makul bir bonservis talep edilirse resmi teklif yapılması bekleniyor.

cihan-canak.webp
Cihan Çanak kimdir?

Cihan Çanak kimdir?

Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak 24 Ocak 2005 tarihinde Belçika'nın Verviers kentinde doğan Cihan Çanak, 18 yaşındadır. Futbola Standard Liege alt yapısında merhaba dedi ve kariyerinde başka bir takım forması giymedi. Kulübüyle 2026'ya kadar kontratı bulunmaktadır. Güncel piyasa değeri 3 milyon eurodur. Ümit Milli Takım formasını 6 kez terletip 2 gol kaydetmiştir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.