Cimbom'a Arabistan'dan fişek gibi oyuncu! Ahmed Musa...

Cimbom'a Arabistan'dan fişek gibi oyuncu! Ahmed Musa...
Galatasaray'ın transfer dönemlerinde gündeminden düşmeyen Ahmed Musa bir kez daha listeye dahil edildi. Daha önce istediği Nijeryalıyı kadrosuna katamayan Cimbom bu kez kiralamaya çok yakın.

Cimbom defalarca almaya çalıştığı ancak başaramadığı Ahmed Musa için yeniden masada. Patlama yaptığı CSKA Moskova dönemlerinden bu yana Aslan'ın gündeminde olan Nijeryalı yıldız, Leicester City tarafından 19.5 milyon euroya satın alınmıştı. Ardından da Al Nassr Riyad 16.5 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Ahmet Musa Avrupa’ya dönmek istiyor. Nijerya basınına göre bu isteğini kulübüne de söyleyen 27 yaşındaki hücumcu, kiralık olarak ayrılabilir. Suudi Arabistan ekibiyle 2022’ye kadar kontratı süren Ahmed Musa için Galatasaray’ın oyuncuya teklif yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Yaz aylarında teklif yapılacak
Bu sezon çıktığı 22 maçta 2 gol, 5 asistlik performans gösteren Ahmed Musa, her iki kanadın yanı sıra ileri uçta da görev yapıyor. Nijerya basınının yanı sıra Suudi Arabistan’da da çıkan haberlerde Galatasaray’ın yaz aylarında somut adım atıp resmi teklif sunacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.