Cimbom kaçtı Fener yakaladı

Cimbom kaçtı Fener yakaladı
Sarı-kırmızılılar gerilimli maçta Donk ve Linnes ile iki farkı yakaladı. Taraftarlar ‘üç, üç’ diye bağırırken Fenerbahçe Valbuena (P) ve Jailson ile geri döndü

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe yenişemedi: 2-2. Türk Telekom Stadı'nda golleri ve olayları ile uzun süre konuşulacak bir derbi oldu. Taraftarı önünde maça daha atak başlayan Cimbom, 31. dakikada golü buldu. Kornerden gelen topu Serdar Aziz kafayla indirdi, Donk tamamladı: 1-0. 35'te Sinan'ın kafa vuruşunda top yan direkten geri döndü.

Galatasaray ikinci yarıya da golle başladı. 49'da yine bir korner ve yine Belhanda'nın ortasında topu önünde bulan Linnes sert ve düzgün vurup farkı 2'ye çıkardı. Tribünler 'üç, üç' tezahüratları ile fark beklerken, Muslera'nın Isla'ya yaptığı gereksiz hareket VAR kararıyla penaltıya dönüşünce maçın rengi de değişti. 66'da Valbuena atışı gole çevirip farkı 1'e indirdi. 72'de Jailson'un 90'a giden vuruşu skoru ilan etti: 2-2.

KALEYI BULAN İLK ŞUTU GOL OLDU
Fenerbahçe'nin Valbuena'nın penaltısı hariç kaleyi bulan ilk şutu gol oldu. Jailson'un doksana yolladığı top o dakikaya kadar Galatasaray kalesini tutan ilk şuttu. Kanarya doksan dakikayı ise 17 şutta 5 isabet ile tamamladı.

G.SARAY 5 MAÇ SONRA FENER'E GOL ATTI
Galatasaray, ?Fenerbahçe'ye 5 maç aradan sonra gol attı. Sarı- kırmızılılar, ezeli rakibi ile oynadığı son 5 derbide gol atamamıştı. Söz konusu maçların 2'sini Fenerbahçe kazanırken, 3'ü berabere bitti. Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında galibiyet hasreti ise 8 maça çıktı. Bu derbilerin 3'ünü Fenerbahçe kazandı. 5 maç ise berabere sonuçlandı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.