Ciro Immobile Galatasaray maçında oynayacak mı? Son durumu açıklandı

Ciro Immobile Galatasaray maçında oynayacak mı? Son durumu açıklandı
Süper Lig'İn aksine Avrupa'da iyi bir dönemden geçen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Lazio'ya konuk olacak. Sarı kırmızılıları Roma'da zorlu bir maç beklerken başkent temsilcisinin en önemli oyuncularından Ciro Immobile'in sakatlanması İtalyanları endişelendirmişti. İtalyan oyuncunun perşembe günkü maçta sahada yerini alıp alamayacağı da merak konusu. Ciro Immobile Galatasaray maçında oynayacak mı? Son durumu haberimizde yer alıyor.

16. haftası oynanan Serie A'da Sampdoria deplasmanına çıkan SS Lazio, rakibini 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Galatasaray ile grup birinciliği için yarışan Roma temsilcisinde Ciro Immobile'nin sakatlanarak oyundan açıkması taraftarları oynanacak son karşılaşma öncesinde endişelendirdi ve telaşlandırdı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Immobile'nin tedbir amaçlı oyundan alındığı ve perşembe günü Galatasaray'a karşı sahadaki yerini alabileceği ifade edildi. 31 yaşındaki İtalyan golcü bu sezon Serie A'da çıktığı 14 maçta 13 gole imzasını attı.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda lider olan Galatasaray son maçta Lazio'ya konuk olacak. 11 puanı bulunan sarı-kırmızılılar, İtalya'da kaybetmemesi durumunda grubunu lider tamamlayacak ve direkt olarak son 16 turuna yükselecek.


ciro immobile

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.