Club Brugge'dan Simon Deli açıklaması

Club Brugge'dan Simon Deli açıklaması
Trabzonspor'un bir süre temaslarda bulunduğu ancak menajerinin fiyat arttırmasından dolayı vazgeçtiği Simon Deli için Club Brugge'dan açıklama geldi. Belçika ekibinin teknik direktörü Philippe Clement, Fildişili oyuncu ve Karlo Letica için çözüm aradıklarını ifade etti.

Vitor Hugo ve Edgar Ié'nin yanına rotasyon oluşturabilecek önemli bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Simon Deli'yi kadrosuna katabilmek adına menajeri ile görüşmelere başlamıştı. Diğer yandan kulübü ile de pazarlıklar sürüyordu. Ancak Fildişili yıldızın temsilcisinin bitmek bilmeyen istekleri ve gelen teklifi Adana Demirspor'a götürerek fiyat arttırma çabasına girmesi üzerine yönetim de masadan kalkarak transferi sonlandırmıştı. Bu gelişmeler üzerine yapılacak takviyenin kim olacağı konusunda meraklı bekleyiş sürerken Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement, oyuncusu hakkında konuştu.


 

Çözüm arıyoruz

Thomas Van den Keybus'u Westerlo'ya kiralayan mavi siyahlı ekibin teknik patronu, Karlo Letica ve Simon Deli'nin takımdaki durumunu netleştirmek üzere çözümler aradıklarını belirterek; "Şu anda bir kısmı genç olan oyuncu grubumuz var. Birkaç takviye daha olabilir." dedi. Belçika liginin başlaması ve transfer sezonunun sona ermesine yakın bir sürede elini rahatlatmak isteyen Brugge ekibinin, Fildişi Sahilleri pasaportlu oyuncu için biraz daha fiyat düşürmesi bekleniyor. Yönetimin de deneyimli stoper için belirlediği seviyedeki ücretin pazarlıkta düşen kısmını kendisine kontrat olarak sunma planı devreye girebilir.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.