Cornelius ve Nwakaeme geri döndü! Trabzonspor'a hayat verdiler

Cornelius ve Nwakaeme geri döndü! Trabzonspor'a hayat verdiler
Sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyen Trabzonspor dün akşam ağırladığı Yukatel Kayserispor'u 1-0 yendi ve ikinci maçta final bileti alabilmek için avantaj sağladı. Bordo mavililerde bir süredir suskun olan Cornelius ile Nwakaeme'nin atılan golde yaptığı iş birliği galibiyeti getirirken iki yıldız da suskunluğunu bozarak ölü toprağını üzerinden attı.

Ligde son galibiyetini Göztepe karşısında almasının ardından haftalardır kazanamayan Trabzonspor'da Kayserispor ile oynanacak olan Türkiye Kupası yarı final maçı büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu. Geride kalan maçlarda yaşadığı birçok sıkıntıyı yaşan bordo mavililer kilidi karşılaşmanın son dakikalarında açmayı başardı. Yedek soyunan Nwakaeme'nin asistinde topla buluşan Cornelius yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi ve finale gitme konusunda avantajın da ele geçirilmesini sağladı. İki yıldız haftalardır yapamadıkları skor katkısı nedeniyle üstleirnde bulunan ölü topraklarını da üstünden atmayı başardı.


 

En skorer oyuncu o

En son 12 Mart'taki Göztepe maçında 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koyan Nwakaeme, yaklaşık 5 hafta sonra skora katkı sağlamış oldu. Bu sezon 32. resmi karşılaşmasına çıkan Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor 'un en çok skor katkısı yapan oyuncusu konumunda. Toplamda 12 gol, 11 asiste imza atan Nwakaeme, ligde kalan 5 haftada 1 gol daha atması durumunda 4. sezonunda Trabzonspor kariyerinde rekor kıracak.


andreas cornelius

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.