Cyle Larin attığı tokatla takımını yaktı

Cyle Larin attığı tokatla takımını yaktı
Kanada Milli Takımı ile Katar bileti alan Cyle Larin, dün oynanan Trabzonspor maçının 70. dakikasında oyuna girdi. Ancak 10 dakika sonra Manolis Siopis'e attığı tokat sonrasında kırmızı kartla oyun dışında. Siyah beyazlıların çok da verimli olmayan ön tarafına kendisi de adeta sekte vurdu. Deplasmanda iyi bir oyun sergileyen Kartal'ın belki de galibiyet almasının önüne geçen isim oldu. Batshuayi de kaçırdığı penaltıyla hayal kırıklı yaşatmayı sürdürdü.

Trabzonspor karşısına Kartal’ın en önemli gol umudu olarak çıkan Batshuayi, yine birçok pozisyondan yararlanamadı ve bir de penaltı kaçırdı. Oyuna 70’te giren Larin de 10 dakika sonra Siopis’e yaptığı hareket sebebiyle atıldı.

Belçika formasıyla yaklaşık 1 yıl sonra attığı golle milli arayı moralli tamamlayan Michy Batshuayi, dün akşam Beşiktaş ’ın bir numaralı skor ümidi olarak Trabzonspor karşısına çıktı. Mücadelenin ilk yarısında yakaladığı pozisyonlarda rakip savunma hattına takılarak yine beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcu, 69’da da Rachid Ghezzal’in kazandığı penaltı vuruşu sonrasında beyaz noktanın başına geçip topu direğe nişanladı.

Bu sezon daha önce kullandığı 4 penaltıyı da golle sonuçlandıran Batshuayi, bu kez skor üretemedi. Valerien Ismael, 1 dakika sonra Batshuayi’yi oyundan aldı. 70’te Alex Teixeria’nın yerine maça dahil olan Cyle Larin de 80’de kendisini arkasından çeken Siopis’in suratına eliyle yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart gördü. Kanadalı futbolcu, bu hareketi sebebiyle takım arkadaşlarından da tepki gördü.


larin siopis tokat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.