Cyle Larin Beşiktaş'ta

Cyle Larin Beşiktaş'ta
Cenk Tosun'u rekor bir ücretle Everton'a satan Beşiktaş'ın yeni santraforu belli oldu. Siyah beyazlılar tercihini Cyle Larin'den yana kullandı. Kanadalı oyuncu ilerleyen günlerde Antalya'da devam eden kampa katılacak.

Son dakika transfer haberleri merak edilen kulüplerin başında gelen Beşiktaş bombayı patlattı. Siyah beyazlılar Balotelli, Slimani, Sturridge gibi önemli isimlerin bulunduğu listeden Cyle Larin'i seçti ve Kanadalı oyuncu ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Borussia Monchengladbach ve İngiliz ekiplerinin de istediği genç futbolcuyu geçen sezondan bu yana listesinde tutan Kara Kartal'ın yabancı kontenjanını boşaltması da gerekiyor.

MLS ekibi Orlando City'de forma giyen 22 yaşındaki forvetle görüşmelerini sürdüren Beşiktaşlı yöneticiler, dün gece mutlu sona ulaştı. 3+1 yıllık anlaşma sağlanan genç futbolcu İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Daha sonra da çarşamba günü siyah beyazlıların Antalya kampına katılacak.

Cyle Larin kimdir?
2015/2016 sezonunda Orlando City SC kadrosuna katılan Kanadalı oyuncu çıktığı 89 maçta 44 gol attı ve 8 asist yaptı. Milli takımda da 21 kez oynayıp rakip ağları 5 kez havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.